Серията Huawei P40 е създадена с идеята да провокира артистичното въображение и от днес Huawei дава възможност на своите фенове да се пренесат във виртуален свят и да използват безграничните възможности на своето въображение в новия конкурс „Speak Imagination”. Той кани потребителите да се включат в процеса на създаване на истинска реклама на Huawei P40 Pro, а най-добрите 4 истории от България, Австрия и други държави в Европа ще бъдат наградени с флагмана Huawei P40 Pro.

Най-оригиналните 4 истории в България ще получат Huawei Мini Speaker.

Рекламите днес се превърнаха в истинско изкуство, предаващи не само емоции като радост, любов, патос, сълзи, но и с цялостно визуално преживяване като на кино. През годините, много рекламни спотове станаха емблематични и ключови рекламни фрази заживяха в нашия съвременен език.

Със своята ключова серия P и сега с флагмана P40 Pro, Huawei категорично вдъхновява изключителната фотография и видеография, надскачайки границите на възможностите на един смартфон. Заснемането на висококачествени снимки и филми вече не е привилегия, запазена само за определен кръг от професионалисти, притежаващи високо специализирано фотографско оборудване.

Huawei отправя креативно предизвикателство към всички да станат част от екипа, който създава реклами за Huawei P40 Pro. Първата част на рекламата вече е написана и заснета. Сега е ваш ред да я довършите.

Тук може да видите и видеото, с което страртира предизвикателството! 

Историята започва в стар склад. Там един красив и добре облечен мъж – може би бизнесмен, може би таен агент – взима със себе си Huawei P40 Pro и Huawei FreeBuds 3 и след това…. скача от прозореца… Какво се случва след това?

Това се решава от феновете, които сега могат да предложат собствен сценарий за развръзката на тази рекламна история.

Най-добрите идеи ще бъдат заснети с Huawei P40 Pro.

Конкурсът е разделен на четири етапа, които съответстват на основните функции за видеография на Huawei P40 Pro:

  • етап 1 - Slow motion
  • етап 2 - Zoom
  • етап 3 – AI Best Moments
  • етап 4 - Night mode (Нощна сцена)

Ето и самата механика на състезанието. Конкурсът Speak Imagination стартира на 13 май с откриващо видео и предизвикателство Slow motion. Следващите етапи започват съответно на 18 май (с функцията Zoom), 20 май (AI Best Moments) и 22 май (Night mode). Конкурсът продължава до 24 май, а финалната реклама ще бъде излъчена около 15 юни.

За да се включите в предизвикателството на играта #SpeakImagination, oставяйте вашите коментари под всеки пост с предизвикателство, публикувано на официалната Фейсбук страница на Huawei Bulgaria.

Най-добрата идея ще бъде заснета и може да спечели новия P40 Pro!

Наградите:

Победителят във всеки етап в играта Speak Imagination ще получи Huawei P40 Pro, оборудван с четворна Ultra Vision Leica камера, която включва основна 50 MP Ultra Vision Lecia камера, 40 MP широкоъгълна кино камера, 12 MP телефото камера и ToF камерa за по-добри снимки в дълбочина.

Това ще са четирите най-добри истории от Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Литва, Латвия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна. Най-оригиналните 4 истории в България ще получат награда – Huawei Mini Speaker.

Huawei P40 Pro е захранен с по-мощния от всякога Kirin 990 5G процесор, с увеличен капацитет на батерията 4200mAh. Премиум чипсетът Kirin 990 5G е първият с интегриран 5G модем, който значително намалява разхода на енергия в сравнение с базов процесор. В допълнение към спестяването на енергия, чипсетът също минимизира топлината, произведена от 5G комуникациите, като допълнително подобрява свързаността и управлението на мощността.

Пълните общи условия на играта, можете да разгледате тук!

Рекламна публикация