#Тя е човекът, при който приятелите отиват, за да се посмеят добре. Не взима решения въз основа на логиката и не готви много, много у дома! Затова пък се обгражда с хора, които готвят добре и така балансира средата. Тя е Мария Силвестър и няма две мнения, че може да ви накара да се смеете от сърце!

Заедно с VICHY и #URBN любимата водеща играе играта "Истина или Лъжа". 

"Обичам да се ситуирам извън рамката. Начинът, по който виждаме и обгрижваме себе си всъщност отразява нашата любов към нас самите и отношението ни към света. Ако не се обичаш, ако не се грижиш за себе си - не можеш да обичаш и да се грижиш за никой друг", смята чаровната дама.

Maрия Силвестър споделя и че грижата за кожата, като най-големият орган в човешкото тяло, трябва да е сред ежедневните отговорности.

От видеото ще научите и дали обича да оставя съобщенията в социалните мрежи видени, но неотговорени, както и какви снимки ѝ пращат нейните феновете ѝ. 

"Имам забързано житие и битие и се възхищавам на хората, на които им остава време да готвят", подчертава Мария Силвестър. Това, което никога не забравя, обаче, в динамичния си живот е да си сложи слънцезащитен крем. Защо ли? Ако изгледате видеото ще научите на колко точно години е тя и как успява да изглежда винаги така добре!

"Истината е, че когато бях на 20-30 години, пренебрегвах грижата за кожата, съответно получих пигментни петна и сега обръщам внимание на това", казва още Мария Силвестър. 

Разкривайки своите тайни без проблем, логично е да я попитаме още може ли да пази чуждите?

Също така свободна ли се чувства без грим и винаги ли го премахва преди да си легне - всичко това може да разберете само в играта "Истина или Лъжа" - как се събужда, кога става зла и защо грижата за кожата е тайният ѝ ритуал! 

*Специален проект на #URBN & VICHY!