#Oбичаме вицове за блондинки... особено ако сме брюнетки. Обичаме и блондинки, на моменти поне. Както и брюнетки, в други моменти. Решаваме да позволим на блондинка и брюнетка да се съревноват в тестването на чисто нов модел смартфон Nokia XR20. Даяна Ханджиева и София Бобчева не веднъж са заставали заедно пред камера, но винаги сме ги различавали от първия миг - едната е блондинка, другата брюнетка. Но и иначе - никак не си приличат. Те са толкова над нещата и едновременно с това толкова несъпоставими, че им трябват съответно "летящ" и "плуващ" телефон... 

Чудим се дали една и съща Nokia XR20 може да "издържи" и София Бобчева, и Даяна Хаянджиева едновременно. Решаваме да ги срещнем  с един общ... модел. Да видим коя ще успее наистина да го скапе от... употреба! 

В част първа ще ви покажем дали телефоните обичат блондинки! 

Може би няма да разберем това скоро, макар че по някое време моделът  NokiaXR20 наистина проговори на актрисата от Народния театър, питайки я дали иска да ѝ разкаже виц ...

Никак не се шегуваме!

София Бобчева наистина тества този телефон по нейния характерен, драматичен начин - у дома, по пижата, закъсняваща за сцената и бързаща да се срещне очи в очи с Даяна Ханджиева, с която мерят сили в... трошенето на телефона.

Изборът не е случаен. Двете дами се изявяват в една и съща сфера, но имат и друго общо! Не е мъж! А странните обстоятелства, при които остават без телефони...

Актрисата София Бобчева е абсолютно торнадо не само само пред публика. За броени минути може да ви забърка такава каша, че и Мечока на Маша няма да иска да я опита... 

Решаваме да оставим в ръцете ѝ чисто новия модел Nokia XR20 - с най-здравото стъкло, което сме виждали - алумосиликатното стъкло Corning® Gorilla™ Glass Victus™ - вероятността да се счупи е минимална. В допълнение е предоставена и еднократна безплатна подмяна на дисплея през първата година, след покупката в случай на счупване. Освен 5G свързаност и четиригодишни ъпдейти на сигурността, към Nokia XR20 се предлага и актуализации на софтуера за три години напред. 

Издържа на изпускане върху скала или бетон от 1.8 m височина!

Телефонът е с удължена 3-годишна гаранция (за сравнение: стандартната за сектора е 2 години).

Надяваме се София да се чувства по-сигурна в тази нова смарт връзка...

Nokia XR20 издържа на потапяне в сладка вода до 1.5м. до един час!

Снимка: Nokia XR20

Ако не вярвате- вижте дали е така във видеото...

Издържа още на екстремни температури до +55 жега и до -20 градуса студ, в случай, че София го забрави на слънце или във фризера. 

Военен стандарт на качество, с 5G свързаност - четиригодишни ъпдейти на сигурността, актуализации на софтуера за три години и батерия, която издържа до два дни само с едно зареждане...

Издържливостта на батерията е една от характеристиките, изключително важна в наши дни. Хората с развити социални мрежи, които ги ползват не само за развлечение, но и за работа определено се радват, когато могат да разчитат на телефона си дълго време.

Снимка: Nokia XR20

Същевременно Nokia XR20 дава невероятно възможност за поддържането им - 48-мегапикселовата двойна камера с оптика ZEISS прави отлични портрети или пейзажни снимки, което е изкючително важно за инфлуенсърите, артистите и всички онези, които поддържат имидж дори чрез снимките си. Телефонът разполага с две светкавици. Определено плюс е  SpeedWarp режимът за вълнуващ монтаж на всички кадри. С Action Cam режимът пък изображенията се стабилизират автоматично. Чрез шумоизолирашата си функция, пространственото OZO аудио дава възможност за видеа, които улавят автентичността на момента при всякакви условия, без вятърът да нарушава качеството на звука.  

После имайте късмета да кажете, че София Бобчева не ви е вдигала телефона си!

В ръцете на тази екстремна в домашни условия млада дама, новата Nokia XR20 изглежда крехка и нежна със скандинавския си дизайн, но може пък и да покаже характер!

Със сигурност характер, на който могат да завидят много от ухажорите на София Бобчева...

 

#URBN благодари за гостоприемството на Luximmo - лидерска агенция в предлагането на луксозни имоти в България и чужбина.

 

** Специален проект на #URBN & Nokia XR20! Материалът съдържа продуктово позициониране!