"Любовни вечери" е традиционен специален проект на #URBN, осъществен с подкрепата на вината Pixels на New Bloom Winery, вдъхновени от модерния, градски човек! Те са нашият основен съучастник в разказването на забележителни истории, част от традиционната ни рубрика "На чаша вино с..."

Специален проект на #URBN и Pixels! Чаши от PIxels Регент, на фона на тематична любовна чанта "The Lovers" на Braccialini, магазин Collective

Снимка: Студио KARE за #URBN

В #URBN обичаме любовните състезания и пеперудите в стомаха, които пърхат неудържимо при неочаквания SMS или обаждане по телефона. Защото за нас любовта е игра за двама с аромат на тъмни плодове, с нюанси на арония, черна череша, касис и синя слива.

Такъв е вкусът на тази любовна история, подплътена с впечатляващото, богато вино Pixels Регент, с нотки на канела и черен шоколад...

"Отсъствието намалява малките любови и увеличава великите, тъй както вятърът духа свещта и взривява огъня." Думите са на един от най-големите майстори в областта на художествената проза - Херцог Франсоа дьо Ларошфуко.

Поглеждайки към Даяна Ханджиева и Кристиян Ставрев сме склонни да се съгласим с този прословут сатирик-неверник. Повече от 3 години една от най-обсъжданите жени в цяла България през последните месеци – заради участието си във „Фермата“ – Даяна Ханджиева и двуметровият баскетболист Кико Ставрев се борят за собствената си любовна история и са готови да я защитят публично – заставайки заедно за първи път пред обектива.

Прекарваме с тях една любовна вечер, в която отпиваме от прословутотo Pixels Регент, за да преглъщаме по-лесно тежките истини и да не захаросват устите ни любовните думи, които двамата си разменят.

„Даяна може да накара всеки да направи каквото и да било. Не намирам думи да обхвана мащабите на мощната ѝ женственост, заради която не се налага да те моли дълго. Не съм изгарял от желание, но не е проблем да се появя публично до нея и да кажа неща, които са свързани с нас двамата като двойка. И първото от тях е, че сега, за първи път откакто се познаваме сме заедно в истинския смисъл на думата – най-малкото сме най-продължително време на един и същи континент“.

Даяна Гардероб: COLLECTIVE - Hugo Boss // Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

Двамата са в една и съща стая, усещайки ... тя синхрон, а той – страст.

„На чисто ли сме вече – труден въпрос. Не бързаме. За първи път сме в истинска връзка, в която се успокояваш, че човекът е до теб. Това е най-дългото време, в което сме били в една държава, за начало“, съгласна е и Даяна. „Добре , че се случиха тези турболенции, защото реално опознаваш човека. Преди това си гледал само напудрената презентация на другия, без да знаеш на какво е способен всъщност“, споделя Даяна и отпива от виното Pixel Регент.

В началото бяха танците...

Когато Кико и Даяна се срещат, тя вече е снимала сериала „Скъпи наследници“, където изиграва главната роля на Катерина. Но той още не е излязъл на екран и баскетболистът няма представа в какво се забърква.

„Запознахме се на 24-я ѝ рожден ден, през 2017 година. Бяхме се виждали един единствен път, а после 10 месеца си писахме по интернет“, помни Кико. Самият той усеща връзката им като повече от 3-годишна, макар да са стигнали до консенсус да не ги броят тези 10 месеца в писане.

Даяна Гардероб: COLLECTIVE - Hugo Boss // Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

„Във въпросната вечер си правих изпращане, тъй като два дни по-късно трябваше да отлетя за САЩ, където играех баскетбол и учех в университет. Бяхме на Pool Party (парти край басейн) и DJ-ят отиде при едно момиче, което беше рожденичка. Всички се обърнахме да видим коя е ... Имам навик, когато съм с компания на дискотека, да се отделя и да потанцувам. Та използвах момента, доближих се до масата и поогледах. Даяна беше там с доста момчета около нея и само още едно момиче. Всички ме гледаха "на кръв" меко казано. Направо си им взех момиченцето. Почувствах се все едно бях на сватба и съм бутнал вратата пред брат ѝ и баща ѝ. Ясно се виждаше, че всички изпитваха някакви симпатии към нея... впоследствие разбрах и че там е бил и бившият ѝ, а аз видях и доста амбициозни бъдещи ...“, шегува се Кико.

В същия шеговит дух разказва, че я отвлича за бърз танц – „колкото да ѝ покаже няколко нови танцови стъпки“... Но признава, че не успява да спечели вниманието на Даяна.

„Знаех ги всичките движения, но се направих, че не са ми познати, за да ти вдигна самочувствието. Каквото и да си говорим, той си беше сваляч отвсякъде. Аз съм била за изпроводяк, към последните девойки ... Впоследствие се оказа, че цяло лято сме си ходили по петите – едни и същи места, на които сме се разминавали. Та първото, което научих от приятелката си за него бе, че всяка вечер така си танцувал с различни момичета и не бил сериозен“, споделя Даяна.

Всъщност Кико си е шегаджия от малък. По пътя към емблематичния за София хотел „Кристал Палас“ с гледка към Витоша и града, ми разказва как навремето преследвал момичетата по НДК в състезание с приятелите си кой ще събере повече фейсбуци. Което звучи странно от неговата уста, защото признава, че не е особено активен в социалните мрежи. Дори сега, когато името му бе споменато в риалити формата „Фермата“ покрай Даяна. Тогава се събудил с 99+ съобщения във Фейсбук.

„Даже един от роднините на Даяна, за който не знаех, че ѝ е роднина ми се обади да ми се кара, защото научил за връзката ни от телевизията“, смее се Кико. Покрай Даяна, двуметровият баскетболист се оказва в ситуация, в която човекът, който е приковал вниманието му, е в центъра на много други очи.

Снимка: Студио KARE за #URBN

„Срещата ни на партито бе единственият път, когато се видяхме, преди да замина за САЩ“, споделя Кико.

„Честно казано аз не съм се притеснявала да говоря до момента за нашата връзка. Нямам какво да крия. Ако има някой нещо да коментира, да го прави някъде встрани, тихичко с интерпретациите си. Ние знаем какво има между нас“, казва Дая.

А всъщност, между тях има много – истории, надпревара и истини, които ги поставят на изпитание. Наливаме си отново чаша Pixels и слушаме ...

Когато Кико заминава през 2017 година, отива на ново място – по бреговете на Флорида. Вече си е обещал, че връзка от разстояние повече няма да има в живота си, защото му се е случвало. 

„Но след като си тръгнах, ден след ден започна да става все по-интересно. Един ден тя ми праща снимка на огромен билоборд пред НДК и ми споделя най-накрая, че играе в сериала. Така в САЩ започвам да разбирам, с кой съм се захванал и да ми се вдига самочувствието лека -полека. В този момент бях много щастлив, че дори въобще съм се докоснал до нея. Още откакто бяхме малки за нас, момчетата, да се виждаш с актриса, пък да се снимаш с нея, си беше готино. А камо ли да си пишеш с човек, който го дават по телевизията...“, по детски откровено споделя Кико Ставрев.

Казва, че Даяна е по-голяма от него само на години. Но на ум твърди обратното.

„Когато се запознах с него бях в други отношения. Започнах с него по правилото „клин клин избива“. Но не само, че не се получи точно така ами започнах да се влюбвам в образ, който сама създавам. Защото не го познавах, не го бях прегръщала дори. Не е много рационално, нали? А той тогава казваше всичко, което една жена иска да чуе като по учебник“, споделя Дая.

Даяна и Кико Гардероб: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

Прекалено перфектен!

Кико в очите на Даяна е нещо като принца от приказките – поне в представите ѝ. Висок, красив, танцува, играе баскетбол в САЩ, учи Бизнес Мениджмънт и говори това, което всяка жена иска да чуе!

„Тия плюсове, неговите, започнаха малко да ме притесняват. Много хубаво не е на хубаво и си казах: сигурно разстоянието е лошото“, спомня си Даяна. В първата година от онлайн комуникацията се разбират, че никой не е длъжен на другия. За нея той е ценен като човек, с който да споделя и разговаря. А за него...

„При мен беше по-различно. Аз отивах на ново място, живеех на плажа във Флорида, в колеж. По един или друг начин трябваше да си изграждам моя социален живот, не съм стоял вкъщи. Заради часовата разлика и всичките ми опити да ѝ предоставя вниманието, което я караше да се чувства добре, се изключвах от средата, в която трябваше да се адаптирам. Вътрешно получавах неприятно усещане, че не съм на мястото, където се намирам. Случваха се работи около мен, а аз – забит в телефона. Не споделяхме моменти заедно... В един момент станахме точно длъжни да сме онлайн като реално никога не сме били един до друг физически. Буквално сме седяли будни, докато изгрее слънцето. Това и много други неща ме изплашиха малко, дори отблъснаха. Дадох заден в началото“, категоричен е Кико.

Решава да се отдръпне точно, когато Даяна вече е влюбена. Тя се готви да си вземе билет и да отлети за САЩ при него... но той изчезва!

Кико Гардероб: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

Любимият мъжки номер

„Съобщенията ми не ги отваряше, а не съм от тия, дето натягат много. Веднъж ти пиша и като виждам, че няма ответ – си тръгвам!“, категорична е Даяна.

Така сладките разговори, в които прекарват нощите си заедно заглъхват. Няма ги вече философските спорове, които разкриват различните им житейски възгледи, защото Даяна се оказва доста консервативна по редица въпроси за разлика от широкоскроения Кико.

Няма го и високото момче, което Даяна си представя като във видеоклип, заобиколен от апетитни дами в Сейнт Питърсбърг, Флорида. Всъщност именно там Кико прекарва три години, във времето когато отбора му е шампион. Играе тежко крило, а по родословие е потомствен баскетболист.

Та в тези седмици затишие, докато Кико дава заден, Даяна натиска газта и се връща при бившия си приятел.

Точно когато Кико решава да се появи отново!

„С един си пишех, с друг бях в реалността, но знаех, че няма да е същото, ако се видим втори път в живота си. Защото в писането с Кико се чувствах по-добре, отколкото в реалната си връзка. Малко преди той да се върне от САЩ, приключих връзката си“, споделя Даяна.

„Така ли? Ами ако се бях прибрал по-рано и бях изпреварил скъсването?“, смее се отново Кико. „Всичко е изчислено“, отговаря му Даяна през смях. Даяна го изненадва често. С реакциите си и с откровеността си. Правят жертви, за да е добре другия. И докато Кико би признал, ако се влюби в друга, Даяна би премълчала, за да му спести болката.

„Честността понякога ни изиграва лоша шега. Нямаше да стигнем до много трудни моменти, ако не бяхме толкова откровени“, категорична е Даяна.

„Може би аз усетих първи нуждата да бъда с нея, да имам с кой да споделям и да усещам топлината ѝ. Ще задълбая много историята, но трябваше да изкарам 3 години във втория колеж. От самото начало знаехме, че още поне две години ще съм на разстояние. И ги издържахме – така като ни гледаш... заедно сме“, казва Кико.

Даяна и Кико Гардероб: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

Когато я потърсил отново...

„Не че се хваля нещо, ама знам как да подходя, че да получа каквото искам. И ако, когато той ми писа, аз бях „очакващата“, знаех, че ще си тръгне пак след три дни. Затова не му се зарадвах особено. Беше нещо от рода на „Голям праз, не си ми липсвал“, въпреки че си бях изревала очите“, не пада по гръб и Даяна.

И двамата смятат, че са големи играчи. Само защото тя си мисли, че върти играта без той да знае. Или само защото той  прави така, че тя да си мисли, че тя води по точки. А тези които не искат да се разбират – не се разбират.

Звучи ли ви като много сложна игра?

„Може би това е малко странното, че винаги трябва да има състезание между нас и не може да има нещо без да има спор кой е по-добър“, казва Даяна.

Отдават го и на зодиите си. Тя е Лъв. Той - Стрелец.

„Ходихме да рисуваме веднъж и тя гледаше дали моята картина е по-добра от нейната. Дори в такива неща не се дава...“, закача се Кико, а Даяна признава, че в леки граници е допустимо, но го е отбелязала като свой проблем.

„Ще го оправим“, заканва се тя и клати глава.

Даяна и Кико Гардероб: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

За малко да я отвлекат...

След цялата тази любов на дълги разстояния, в крайна сметка Кико решава да се прибере в България тайно.

„Бях я излъгал, че отивам да видя брат ми в Ню Йорк, което всъщност стана. Но вместо да се прибера във Флорида, летях за България. Реших, че няма да ѝ кажа. Нямаше как да разбере“, категоричен е Кико.

Успява да вземе адреса ѝ с хитрост – ще ѝ праща подарък. По това време вече е у дома си в България, но няма телефон. Взима мобилния на майка си, пристига на адреса и с преправен глас кара Даяна да слезе да си вземе пратката. В 23 часа вечерта...

„А тя веднага изскача нашата долу. Тук да вметна тя колко е податлива на отвличания и всякакви други работи... Та тогава се видяхме за втори път през живота си“, разказва Кико.

Сега сами виждате, че всъщност връзката им е започнала от първия поглед. А хубавият период е лятото на 2018 година, когато е и второто им виждане.

„Знаеш ли кое е най-странното, когато имаш връзка от разстояние и после се видиш с човека? Има напасване на реалност и илюзия. Има разминаване, защото си издигнал въздушни замъци, украсявал си човека, който се оказва нормално момче, без суперсили, но със своите качества и недостатъци“, отново откровено казва Даяна.

Така след „леката турбленция“ при срещите им на живо, тя му говори за нещата, които са останали зад кадър, докато са били на телефоните. И макар да не започват рязко да пеят птички и да ги заобикалят светулки, когато се видели насред улицата, чистата химия си я има.

„Малко е неприемливо чак така да ме сваляш на земята и то в интервю... На мен птичките много ми запяха на морето. Влюбих се много. Гледах я докато спи, и си казвах: Уау! Няма грим, няма нищо... Опознал съм я такава и това, което видях беше ти. А ти много ги мислиш нещата“, отговаря ѝ Кико.

Всъщност Кристиян признава, че Даяна доста мисли, но в повечето случаи резонно. И все пак – винаги има едно голямо „Но“, когато мъжът прави признание...

Даяна и Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

„След дългогодишна връзка от разстояние аз съм се събуждал в завършека на един голям сценарий, създаден в нейната глава, в който имам главна роля. Описан в детайли по месинджър. Ама такава история, все едно съм бутнал една тухла и сега сгради падат, и настава апокалипсис. Толкова се е развил този сценарий. Тя си измисля неща, които не са били така“, категоричен е Кико.

Една от тези „сцени“, за които Даяна споделя е, че непрекъснато си го е представяла на онези американски купони с много алкохол и красиви, дащни жени. (Тук Кико ме пита дали техните ще четат това интервю?... Вероятно, Кико...).

„Да бил съм в такива ситуации, ама точно в моментите, в които си си го представяла ти, може би просто съм спал“, обръща се той към Даяна и се усмихва.

„Добре, това го отчитам като грешка. Въображението те наранява повече отколкото реалността. Имала съм такива кризи вкъщи, представяйки си го в еуфория на купон, а той май въобще не се е забавлявал по този начин“.

Когато поемаш такъв риск с любов на разстояние – трябва да знаеш кога е крайният ѝ срок. Ако психически се подготвиш, че три години няма да бъдеш с любимия си физически, може би ще ги издържиш. Но ако този срок неочаквано се удължи – едва ли ще останете заедно.

„Три години ние се измъчихме и няма какво да се лъжем. Колкото и приятни моменти да сме имали, това бе онлайн връзка. Връзките от разстояние определено имат шанс, но ... в нормални срокове. Защото има хора, които живеят заедно и като се приберат не се поглеждат и не си говорят“, смята Кико.

Всъщност най-дългият период, в който не са се виждали, е 10 месеца.

Даяна и Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

Малко, сладко мъчение...

... за да получиш това, от което имаш нужда.

„Понякога съм се прибирал и съм искал да я прегърна, но по-скоро подкрепата и разбирането, което получавам от нея ми липсваше най-много“, категоричен е баскетболистът.

По-дисциплинираният и моногамният в отношенията им обаче остава Даяна, за разлика от Кико, който е доста либерален.

„Годината 2020 ни беше най-трудната, тогава бе най-големият срив. Моментът, в който бях при него в САЩ и оставаха няколко дни преди да си тръгна. Имах лична криза. Станах на 27. На 27 години, дали от натиск на общество, родители, възприятие, трябва поне да си тръгнал към семейство. Да имаш кариера. Да си направил нещо по-значимо от това, което бях постигнала аз в този момент. Постоянно се будех с мисли, че остарявам и не съм направила почти нищо в кариерата... С въпроса Кико ли е човекът за мен, стоя ли на едно място, боксувам ли? Той учеше в университет и тренираше, а аз бях нещо като придатък. Това много ме събори. Поех инициативата да се разделим, за да вляза в моите релси и да се развивам...“

Кико признава, че 2020 година е била последната в университета му, но все още не е бил готов с решението дали ще се върне окончателно в България.

„Идеята беше да се пробвам да остана там за още година, да мога да работя. Но впоследствие - с пандемията, този план се развали“, споделя Кико.

Пандемията взе решението вместо тях

"Казах му да не ме слага като фактор или причина за решение. Не бих носила такава отговорност. Ако би бил по-успешен в САЩ, не бих му позволила да се върне при мен“, казва Даяна. 

Даяна и Кико: Armani Exchange

Снимка: Студио KARE за #URBN

Но когато има замесена любов, винаги се появява нещо неочаквано. Kaкто гласи и една прословута реплика в един от любимите ни филми от 2000 година – „Любов и баскетбол“: 

"Каквото трябва да се случи винаги намира начин да се случи"

Макар Кико да подава документите си, за да остане да работи по специалността си – „Международен бизнес маркетинг“, през април кампуса затваря. След 2-3 седмици, в които спи по диваните на свои приятели, от Университета плащат билетите на всички да се приберат по домовете си.

„Предпочитах да се прибера при нея и родителите ми в България. Започнахме да си възвръщаме някакви отношения едва когато аз се прибрах в България. Сигурно го наричат съдба. Но пандемията си е бая съдба на всички хора“, отново разчупва атмосферта баскетболистът.

„Аз държах ако ще приключваме – да е рязко. А не да сме приятели и малко по малко да си отиват и чувствата. Прекратихме изобщо комуникация, много рядко си говорихме. Почти 4 месеца до април. Разбрах от майка му, че се прибира“, споделя Даяна.

Когато в крайна сметка се вижадт, Кико иска отново да се съберат, но вече е признал прекалено много.

„Тази честност, която проявих към нея всъщност – признанието, че съм бил в други отношения и съм се възползвал от свободата ми без да имам връзки, се оказа проблем. Затова мога да кажа, че аз съм я наранявал повече“, признава Кико.

"Винаги съм била наясно, че Кико е 22-годишен готин баскетболист, сам, във Флорида няма как да е вързан, затова от началото го помолих ако прави някакви глупости, да не ми казва. Затова за мен лъжата не е непременно лоша, ако ти помага да не нараняваш напразно човек, на когото държиш. Всеки бърка и това да си носиш вината си е твоя отговорност. Затова му казах, че истината е много надценена“, казва Даяна.

И макар молбите на Даяна към Кико да си спестяват прекалено болезнената и ненужна истина, той е категоричен, че иска да споделя грешките си. Поема риска, макар да не знае защо го прави. Така го усеща. 

„Тогава идеята ми беше „признат грях – половин грях“. И по-скоро се бях отказал от нашата връзка в този момент“. Което се оказва прибързано решение. 

Даяна преживява тежко раздялата им

Определя я като „депресия, дупка, която копае всеки ден". Умора, неспокоен сън, липса на желание за живот и хранене. Рев. Гадна депресия! 

„Родителите ми се уплашиха. Казах си: Ще го приема не като „зарязали са ме“, а като „дадоха ми свобода“. Ще правя каквото си искам!“, казва Дая.

А Кико, по-умерен както винаги, признава, че такива спадове и свободи при него няма.

„Не съм бил толкова емоционален, колкото с Дая. Тя отключва моята емоционалност. Това не ми харесва, чувствам се слаб. Но когато се разделихме -  бяха тежки дни, защото нейната свобода я виждах много ясно – снимки, сторита, коментари. После хванах коронавирус и повече от 22 дни не излязох от стаята си. Когато излязох – тя вече си имаше друг приятел“, казва Кико.

В този момент решават да се виждат само и единствено приятелски, въпреки всичките им там истини и свободи. Така и не стигат до решението да са заедно, преди Дая да влезе във „Фермата“.

Даяна и Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

„Записах се във Фермата, за да не изпадам пак в същата дупка. Беше терапия. И той ми писа десетина дни преди да вляза вътре. Тъкмо отварям нова страница и хоп! Кико се появява. Казахме си всичко-всичко. Обаче вече имах проблем с доверието в него. Не знаех дали ще имам силата да прощавам, да се върна, да забравя. Влязох във „Фермата“ със себе си и свободна“, казва Дая.

Обаче, какво се случи?

„Нямах право да се сърдя дори за начина, по който се държеше. Докато беше вътре,нямахме никакъв контакт. Там си действаше „свободна“. Аз си бях навънка и действах умерено. Красива жена е, нормално е да получава внимание. Но се издразних, че даваше внимание на хора, които от моя гледна точка, не го заслужаваха. Виждах отвръщането на моята половинка към тях. Но тя беше свободна и аз така пожелах. И нямаше граница от нейна страна“, казва Кико.

За нея е същото вътрешно, казва Даяна. Смята, че не му е дължала вярност, която самият той не ѝ е дал преди това. И са пак тази игра, това състезание...

„Имам нужда да му го върна, да се издължим. За мен трябва винаги, когато някой нарани другия, да му се отвърне. С по-малко, но да отвърнеш. Ако не върнеш – трябва да преглътнеш. Тази болка и обида не изчезва, а започва да тлее в теб. Превръща се в злоба, желание за мъст в най-неподходящия момент. Трябва хората да са наравно, за да няма какво да си връщат“, е философията на Даяна.

Оценява решението си като смело, но и като донесло и много негативи. Да, може би получава онова внимание, което никога не ѝ е липсвало, но разочарова доста хора.

„Преди родителите на Кико много ме харесваха, но след „Фермата“ не бях оправдала някакви техни очаквания... Нормално пред хора, на които искаш да се харесаш, да показваш най-доброто, но когато видят нещо лошо – е нормално да се отдръпнат, за което съжалявам ако се е случило“, казва още Дая. 

Даяна и Кико: Armani Exchange Специален проект на #URBN и Pixels!

Снимка: Студио KARE за #URBN

„Успях да преодолея всичко. Видях реално какво е била неговата гледна точка, когато бях във "Фермата". Какво е да си изолиран като него в САЩ. Изолиран, искащ да грабиш от настоящето. Изпитах го същото. Осъзнавайки вече през какво е минал можех да го оправдая“, казва Даяна.

За Кико всички събирания, раздели, спорове и истини в крайна сметка са довели до най-честните разговори и ги смята като „оздравяващи“ връзката им.

„За мен бе залепянето на нещо счупено, докато за Дая малко беше да побутне стъклата, за да мине към „Фермата“. И тогава осъзнах, че ми е достатъчно само да знам, че това момиче е някъде там, но има чувства към мен. И беше достатъчно да ме държи жив“, споделя баскетболкистът.

След излъчването на „Фермата“, Кико тотално променя мнението си. Предаването не му влияело добре и накрая в дома им спрели да пускат телевизора между 21 и 22.30 часа. 

„Затварях си очите и виждах как наранявам определени хора. И просто започнах да изпитвам ужасни чувства. Отварях сайта и виждах Дая в 9 от 10 клипа на епизода... Все си представях, че някои неща не са правилно представени през камерите, но все пак не е анимирано, нали?  Виждах ръката ѝ как гали хора, но си казах: „Да го направи, да направи „Фермата“ за нея, да бъде свободна така, както ѝ е най добре и ѝ написах писмо“, споделя Кико.

През това време снимки на Кико се разпространяват в някои интернет групи, а в коментарите го закачат и го обиждат. Казва, че за самия него това внимание е забавно, но за близките му далеч не е така. Близки и далечни познати започнали да му дават акъл по Фейсбук и да го разпитват.

„Но не падах по гръб и не съм бил жертва. Аз правя изборите в моя живот и никой не ми се меси. Щом съм тук и давам интервю съм наясно с моя избор“, категоричен е Кико.

Когато Дая излиза от риалити програмата – отива първо в офиса му.

„Във „Фермата“ бях взела решения, че съм изчистена, бях го преодоляла. Вклювам телефона си и виждам, че той ми е писал всеки един ден, в който съм била вътре. „Добро утро, днес правих това, липсваш ми“, снимки... От деня, в който влязох до деня, в който излязох. И представите ми се обърнаха“.

Даяна и Кико: Armani Exchange

Снимка: Студио KARE за #URBN

Ако двамата нямаха смартфони, може би Дая и Кико щяха да са разделени.

Тя щеше да знае, че той ѝ е сърдит и нямаше да се опита да се извини дори...

„Ето това е много емоционално решение. Взимаш твърдо решение, трезва във „Фермата, без телефон и виждаш сърчицата след това, които променят емоцията ти“, отново се шегува Кико.

Сега вече разбираме, защо в голяма част от музикалните хитове в света има една фраза на чужд език, която я знаят от баба до бебе. Това е фразата "Call me, baby" и в буквален превод от английски означава, "Обади ми се, скъпа". Затова и един от най-забавните клипове в Tik-Tok е посветен на култовата реплика: "Тя отговори ли на събщението ми", а на фона на музиката от "Титаник" виждаме мъж на смъртния си одър, който със сетен дъх задава точно този въпрос. Любовта вече целеустремено преминава през телефоните ни, а чатовете в социалните мрежи се оказват част от любовна игра. 

В тази любовна вечер хъс за игра има и всеки иска да печели, а не да е надцакан. Трябва да се редуваме в падането по гръб, казват си.

„Чувствам се добре с много внимание и от малка си мисля, че трябва да ме познават. Не ми пречи, не ми е в тежест“, категорична е Дая. И го получава от Кико.

Перфектният им ден заедно е да се събудят един до друг, а не в различни държави. Да закусват палачинки, защото „това момиче не може да прави каквото и да било друго сутрин преди да е хапнало“. Излизане навън. Море или басейн. И задължително активности.

„Да правим нещо, което и двамата да ни развива в нашите отделни посоки и след това нещо заедно, като двойка. Ти да ме мотивираш аз да направя нещо за актьорството, аз да те мотивирам да се развиваш в работата. И когато приключим с тия неща – да гледаме филм заедно в перфектния ден. Искам да отидем на ски. Аз не съм карала отдавна, а той изобщо не може. Да има действие и нещо ново“.

Общото между тях са танците, музиката, семействата и сексът.

А любимата им песен в последните дни е една и съща: „Superstar” на Jamiliah. Благодарни са за уроците „Какво значи комуникация“ и „Защо тя остана с мен“. Както и на това, че връзката им устоява до този момент.

„Не знам дали е инат или е любов, но не се пускаме“.

 

 

URBN Team:

PM: Вяра Младенова

Интервю и концепция: Криси Димитрова

Стайлинг: Александрина Дерменджийска

Коса: Натали Иванова

Грим: Росина Георгиева

Фотография: Студио КАРЕ за #URBN

Гардороб: Armani Exchange// COLLECTIVE

Локация: Kристал Палас София

*Специален проект на #URBN & Pixels