#Нова стрийминг услуга SkyShowtime стартира на 14-и декември в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора, предоставяйки за първи път ексклузивно и емблематично забавление в домовете на хората от Централна и Източна Европа.

SkyShowtime предоставя качествено съдържание, като предлага разнообразна селекция - включително първокласни холивудски филми и ексклузивни нови сериали от най-големите студия в света - на отлична цена.

В България услугата ще бъде достъпна за 3,99 евро на месец.

Пред #URBN изпълнителният директор Монти Сархан сподели какво да очакват българските зрители. 

"За първи път Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, SHOWTIME®, Paramount+, Paramount Pictures и Nickelodeon се обединиха, за да стриймват всичко на едно място. Следователно SkyShowtime ще предложи богат избор от филми и сериали с най-високо качество. В края на краищата говорим за две от най-емблематичните продуцентски студия в Холивуд, които освен това са най-силните играчи на пазара на киното тази година и заедно представляват повече от 50 процента от продажбите на билети“, казва Монти Сархан. 

"Ще създаваме и филми и сериали, защото смятаме, че авторските продукции са много важни за зрителите. Искаме да създадем нови истории, герои и персонажи, с които публиката може да се идентифицира, да ги усеща близки, които изглеждат като тях, които разбират живота по подобен начин“, разкрива изпълнителният директор. 

Монти Сархан

Снимка: SkyShowTime

Той намеква, че погледите на режисьорите и продуцентите ще бъдат насочени и към страните, в които работи платформата. В това число и България! 

"Смятаме, че местното съдържание е изключително важно. Ще кажа само това - Skyshowtime е създаден за Европа. Създадени сме за тези пазари, посветени сме на тези пазари и всичко, което правим, е с мисъл за потребителя, затова и нашата технологична платформа е достъпна на 18 езика, включително български. Стремим се да сме чувствителни към това, през което хората преминават, когато има криза на разходите за живот, каквато е днес. Но разказването на истории има значение и представянето има значение, така че местното съдържание е изключително важно. Хората искат да видят истории, които са подходящи за тях, истории, които ги интересуват, с герои, които отразяват живота им. Съдържанието в България ще е със субтитри. Вълнуваме се за старта на 14 декември", казва Сархан.