HBO продукцията "Белият лотос" на режисьора Майк Уайт накара всички фенове да чакат в абстиненция докато следващият сезон трети бъде обявен за готов. 

След двата сезона, първият от които беше заснет на Хаваите, а вторият в Таормина на източното крайбрежие в Сицилия, сериалът обещава силно продължение и качествен сценарий.

Буквално преди ден излезе нова информация за актьорския състав на предстоящия нов сезон. Новината е, че той се увеличава... И става все по-интригуващ.

Към екипа се присъединяват Лесли Биб ("Железният човек", "Наследството на Юпитер"), Дом Хетракъл ("Опасностите на Бангкок"), Джейсън Айзъкс ("Питър Пан", "Патриотът", франчайзът "Хари Потър"), Мишел Монахан ("Мисията невъзможна 3", "Истински детектив", "Пиксели"), Паркър Поузи ("Cafe Society", "Принцесата на Монако"). 

HBO MAX

Един от най-добрите сериали на стрийминг платформата за последните години, това е една истинска сатира на обществото ни. Вторият сезон засилва още повече черния си хумор и иронията, а Дженифър Кулидж ни напомня за грандиозното си представяне в стотици мемета в Инстаграм, които са извадени от великите ѝ реплики във втория сезон. 

Благодарение на сериала, нейната звезда се завърна на небосклона и Кулидж спечели "Златен глобус" за поддържаща женска роля през изминалата 2023 година. 

Да видим обаче какво се случва в Тайланд и какво можем да очакваме близките месеци. 

Снимките са в Тайланд, но излизането на сериала беше отложено за 2025 година, заради продължилите няколко месеца стачки в Холивуд. 

HBO MAX

Майк Уайт е също толкова развълнуван за сезон три на "Белият лотос", колкото и ние. 

След като стачката приключи, Уайт се фокусира върху работата върху филма и детайлите в изграждането му.

Неназован източник на Deadline споделя, че снимките са планирани да започнат през февруари 2024 г., а миналата седмица Уайт подразни публиката за голямото завръщане.

HBO MAX

"Сериозно, вече завършвам сценария", каза той.

"Ще бъде по-дълъг, по-голям, по-луд"

"Не знам какво ще си помислят хората, но аз съм супер развълнуван, така че поне за моя собствен барометър това е нещо много добро" продължава Майк Уайт. 

По-рано тази година Уайт спомена, че е обиколил Азия в търсене на новото място за снимките.

HBO MAX

Поради някои сложни данъчни въпроси, той се е спрял на Тайланд.

"Видяхме някои абсолютно зашеметяващи места из Хоншу", казва още продуцентката от компанията Тoho Джорджина Поуп.

Хоншу е най-големият остров на Япония. Там обаче нещата не са се получили по финансови и обективни причини. 

HBO MAX

"Шоурънърът хареса всичко и аз се чувствах много уверена, че имам вече всичко в чантата си... По това време в Япония изобщо нямахме [данъчни] стимули, за да работим там. Всичко, което можех да чуя, беше звукът на проект за 35 милиона долара, който излита през прозореца."

Въпреки че допълнителните подробности все още са в тайна, главният изпълнителен директор на продукцията разкри в интервю за "Series Mania", че визията на Уайт за третия сезон е "наистина забавна".

Следващата част се очертава като "сатиричен и забавен поглед към смъртта в източната религия и духовност".

HBO

Ако има нещо, от което тези богати летовници се нуждаят, това е именно духовното изцеление.

Къде ще бъде заснет следващият The White Lotus?

Според Variety всеки от сезоните на сериала ще бъде заснеман в един от курортните комплекси на Four Seasons.

Ако Уайт продължи тази традиция, той ще има много възможности за избор, тъй като компанията има хотели, разположени и в Банкок, Чианг Май, Ко Самуи и Златния триъгълник.

Всеки от курортите има различна обстановка, така че в зависимост от плановете на Уайт за развитието на сюжета, можем да видим следващата група туристи в града, в провинцията, в джунглата или на някой плаж.

Какво знаем за актьорския състав на "Белият лотос" - 3?

"Белият лотос" е антологичен сериал (което означава, че сезоните не са напълно свързани един с друг), така че почти всичко може да се случи.

Новите попълнения Лесли Биб, Дом Хетракъл, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахан, Паркър Поузи се присъединяват към завръщащата и в новия сезон актриса Наташа Ротуел, за която Variety ексклузивно съобщи, че ще повтори ролята на Белинда.

HBO

След като Таня уби шепа мъже на корабче, Уайт започна весело да вмъква подробности как третия сезон на "Белият лотос" може да започне като квази-продължение на съдбовния сблъсък на финала на втория. 

Изглежда, че Уайт има модел да връща най-сложните герои и любимци на феновете. Изпълнението на Кулидж като Таня Маккуоид, изпаднала в беда мултимилионерка, донесе на Кулидж нейната първа Еми през 2022 г.

Като се има предвид съдбата на Таня в края на втория сезон, повече време за нея очевидно не е в бъдещите ни ваканционни маршрути, освен ако не е чрез някаква ретроспекция.

Какво знаем за сюжета?

Ето какво казва Уайт:

"Първият сезон подчерта парите, а вторият сезон постави акцент върху секса".

"И мисля, че третият сезон ще бъде може би един вид сатиричен и забавен поглед към смъртта и източната религия и духовност."

Що се отнася до други потенциални членове на актьорския състав, Евън Питърс и Хейдън Панетиер изразиха интерес да се присъединят към сериала.

Ако имаме късмет, трети сезон може да включва и двамата звездни актьори.