#Вярно ли е, че вещици са в основата на заразяването на Доналд Тръмп с коронавирус? Какво е общото между президента на САЩ и Супермен? Как български шашми стигнаха до Холивуд? И каква е играта на Лъчо от Скандау?

Сряда сутрин е традиционно време за "Матине" в компанията на Рени Веселинова и Вяра Младенова. Всяка седмица online шоуто на Dir.bg ви предлага да се посмеем на случващото се по света и у нас в компанията на популярни лица от българския шоубизнес. Ето и темите, които сме подготвили днес:

Ако нещо ни вкара в Холивуд, ще е далавера, да знаете

(Можете да гледате темата от 1-ва до 5-а минута)

Вероятно повечето от вас са чували името Ружа Игнатова. За останалите напомняме - става дума за бизнесдама, завъртяла една от най-големите измами с финансови пирамиди в историята на САЩ. Точно така - американската история, за нашата да не говорим. Заедно с брат си, криптокралицата Ружа създава компания за дигитална валута с обещание за несметни богатства към своите инвеститори. Резултатът са 4 милиарда долара в банковата сметка на Игнатова, която изчезна за 60 секунди и остави след себе си единствено заглавия в пресата за поредната ни "гордост". Днес отново се сещаме за Ружа, след като стана ясно, че схемата й за милиарди ще изгрее на големия екран в Холивуд, при това с участието на Кейт Уинслет

#VIRAL: Доналд Тръмп между вещиците и Супермен

(Можете да гледате темата от 5-а до 15-а минута)

Президентът на САЩ има невероятната способност да ни изненада всеки път, когато си помислим, че вече всичко сме видели. След като отнесе голяма порция критики за поведението си на излизане от болницата, в която бе хоспитализиран за лечение от Covid-19, в интернет се заформи ожесточен спор кой всъщност е заразил Доналд Тръмп с вируса. Оказва се, че сред желаещите да бъдат провъзгласени за виновни са група вещици, които твърдят, че разболели президента със специално заклинание, извършено по време на пълнолуние. Ние силно се съмняваме в тази възможност, но желанието на президента да излезе от болницата, да разкъса костюма си и да блесне пред камерите с тениска на Супермен ни води до заключението, че някой със сигурност му е размътил ума. Дали са вещици или не - оставяме на вас да прецените.

Раздаваме награди, защото сме симпатични по принцип

(Можете да гледате темата от 15-а до 21-а минута)

Тази седмица отново се разходихме по столичните улици и попитахме, когото срещнахме - какви проблеми с кожата имате и как се справяте с тях? Всяка дама знае, че гримът не помага, когато кожата има проблем и целият фон дьо тен на света няма да ви свърши работа в подобна ситуация. Затова пък ние сме насреща. Късметлиите, които срещнаха нашия репортер, получиха специален подарък от La Roche-Posay, чиято серия Effaclar ще се погрижи кожата на лицето ви да се завърне към обичайното си съвършенство. 

Този, който пее с онзи

(Можете да гледате темата от 21-а до 45-а минута)

Специален гост на "Матине" тази седмица е Лъчезар Евтимов, когото със сигурност познавате повече като Лъчо от СкандаУ. И след като наскоро гост ни беше и онзи, който пее с този (разбирайте Тото от СкандаУ), ние сме длъжни да запазим баланса в популярния дует. Още повече, когато Тото сам покани Лъчо в чуждо предаване. С Лъчезар ще си поговорим за футбола и Френския легион, за музиката и поезията, за жени и бебета, и разни други любопитни. А вие гледайте епизода на "Матине" с Рени и Вяра, за да разберете дали Лъчо се страхува от коронавирус и какви ще ги вършат СкандаУ на 24-и октомври.