Със сигурност сте чували песните й, а очарователната й усмивка сбъдва безброй мечти години наред. Тя е актриса, певица и безспорно по-красивото лице от двойката водещи на "Спорт тото" (сигурни сме, че и Део ще се съгласи и няма да ни се разсърди). Срещаме се с очарователната Марина Кискинова, за да си поговорим за мечти, късмет, спорт и музика.

"Спорт тото" пресече пътя ми съвсем случайно. Спомням си, че ми се обадиха за кастинг и отидох. Стори ми се ужасно да водя предаване - адски трудно, адски натоварващо. И си казах "Уауу, това който го прави - евала!" Тотално го отписах от главата си и заминах на почивка в Турция. В един от последните дни от почивката ми се обадиха и ми казаха "Можеш ли да започнеш утре?", аз казах "Не, не съм в България". Разбрах, че са ме одобрили и буквално веднага започнах работа. Върнах се в България и на следващия ден вече бях на предаване. Имах право да гледам една репетиция и това беше моето обучение. На втория и третия ефир имах много грешки. Вместо фиш казах фъш, вместо тираж казах гараж. Явно стресът е бил огромен.", спомня си с усмивка Марина.

Екипът на "Матине" прекара един работен ден в компанията на Марина, която се подготвя за пореден ефир, в който ще зарадва няколко късметлии и ще сбъдне мечтите им.   

"Всеки път, когато се падне огромна печалба, няма как да не съпреживяваме емоцията с човека, който печели. Да не говорим, че водещите - аз и Део, по някакъв начин смятаме, че сме допринесли за това. Много хора, когато ме срещнат ми казват "Ти беше на този тираж, ти натисна бутона" и това ме прави адски щастлива, защото знам, че по някакъв начин съм участвала в това щастие на този човек. Много пъти сме си мислили и аз, и Део какво бихме направили с тези суми, какво искаме и ние да спечелим. Наистина мечтите са неизброими, много неща може да направи човек с печалба от тотото."

Работата на Марина я среща не само с различни съдби и човешки мечти, но и дава невероятна възможност да застане до някои от най-големите имена в българския спорт. Самата тя приема работата си за Българския спортен тотализатор и като кауза, след като "Спорт тото" заделя 33% от залога на всеки участник в подкрепа на родните спортисти. 

"Истината е, че откакто съм част от екипа на "Спорт тото" и се познавам с Део и с другата част от екипа, наистина започнах да обръщам много повече внимание на спорта в България, на спортните ни постижения. Аз лично обожавам да спортувам, за съжаление имам много малко време, но също благодарение на "Спорт тото" се срещнах и с някои от най-големите ни спортисти - това остави в мен незабравими спомени."

Въпреки че дните й са плътно ангажирани с теглене на тиражи, обиколки из страната и различни социално ангажирани събития, Марина продължава усилено да работи и върху музикалната си кариера, която никога не остава на заден план.  

"Предполагам много хора знаят, че пея. Пея от дете и сега подготвям следващата песен. Там съм подготвила и една изненада, но не мога да кажа каква е. Така или иначе, музиката е това, което ме кара да се чувствам най-щастлива, най-жива и наистина виждам смисъл в това. Това е голямата ми мечта - да пея." 

Как преминава един ден на красивата Марина - вижте в ексклузивно видео за "Матине" с Рени и Вяра.