#В тези смутни времена, преди 6 месеца създадохме #Матине - online шоуто на Dir.bg, в което разговорите са чести, а гостите - свестни.

Днес изпращаме вероятно една от най-сложните, неясни и изпълнени с предизвикателства години за последните няколко десетилетия. Минахме през много трудности, за да стигнем заедно до момента, който отдавна чакаме - този, в който ще кажем "Сбогом, 2020!".

През последните месеци се научихме как да не бъдем самотни, когато сме сами и как да бъдем заедно, когато сме разделени. Разбрахме колко сила се крие в една обикновена прегръдка и колко безценно е всъщност да отидеш на гости на баба и дядо. Преоткрихме се и на моменти се самозабравихме дори.   

Но преди да побързаме да изхвърлим календара и да оставим тази година само в историята, ще признаем, че за #Матине тя бе не само трудна и неразбираема - беше също вълнуваща, изненадваща и интересна. Срещнахме се с прекрасни хора, водихме вълнуващи разговори и се смяхме много. От дистанция, но искрено. Благодарим! 

Изпращаме тази година с най-хубавите спомени от нея, а във видеото можете да си припомните някои от най-забавните моменти от предаването. Още веднъж ще ви срещнем с любими популярни личности и непознати герои, за да кажем "Сбогом, 2020!" с усмивка. Във видеото ще видите и най-смешните моменти от #Матине, които обикновено остават скрити от камерите. 

Весели празници! Бъдете здрави, разумни и нека 2021 година бъде добра!