#Тя е маркетинг специалист, създател на дигитално съдържание и фотограф - познавате я като един от първите и най-вдъхновяващи инфлуенсъри в България - Елица Бехар-Михайлов. Той е Боби Михайлов - фотограф, който се занимава със спортен мениджмънт и застраховане и понякога маркетинг. Заедно с палавия Чарли - Kавалер Кинг Чарлз Шпаньол, приемат екипа на #URBN и семейството на Cif и Domestos в дома си. 

От 10 години са заедно, а до съвместния им живот се стига по линията "с нахалство към прогрес" или иначе казано - постоянния и нестихващ интерес на Боби към Ели.

"Тя е инат. Характерна черта от характера си, която проявява във всичко, с което се захване. Втората дума, с която я описвам, е упоритост. Третата дума за Ели е любов", казва Боби. 

"Първата дума е спокойствие, втората е добрина, а третата - Вселена. Той е всичко за мен", отговаря и @mademoisellie_, както е позната Ели в Инстаграм.

Снимка: Тед Георгиев, Dir.bg

Цялата тази винтидж идилия и романтика е съхранена под похлупака на уюта, който сами създават в общото си жилище. Затова и приемат предизвиктелството на Domestos и Cif да поиграем заедно. Двамата избират продукт от серията, Боби прави кретивна концепция за фотокадър, а Ели създава слоган. 

Разбира се, как преди това подгряхме мозъците им с малко Игра на асоциации и какво научихме още за тях - може да видите във видеото. 

И макар специалният проект на #URBN и Unilever да съдържа продуктово позициониране, във видеоисторията с Ели и Боби ви разкриваме тяхната специална рецепта за това как битовизма да не пречи на любовта! 

"Аз искам да науча Боби на чистота у дома - защото когато всичко се привежда във вид, спокойна е и душата!"

Снимка: Тед Георгиев, Dir.bg

 

Ако и ти имаш нужда от помощ - виж само кой е насреща!

Купи продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и OMO на стойност минимум 10 лв. с ДДС, регистрирай кога от касовата бележка ТУК и може да спечелиш награда!

Кампанията се организира от Юниливър България ЕООД в периода 01.03-30.04.2023 г.

Виж пълните правила ТУК.

#Team:

Dir.bg Video Production Crew: Ангел Юруков//Тедд Георгиев//Рени Веселинова//Светла Тонева

 

*Специален проект на #URBN & Юниливър България ЕООД! Съдържа продуктово позициониране!