#Черното е най-щастливият цвят! Не сте съгласни? Тогава вижте опияняващите цени, с които ще ви убедим в твърдението си и ще ви накараме да се включите в партито, в Черната седмица от 23 до 30 ноември на MDL!

Ще танцуваме с отстъпки до -70% в Week&Shop MDL и Marella и до -50% във Furla и Palmers.

Ще празнуваме с намаление -30% в бутик MaxMara, Trend Box, Marc Cain, Marina Rinaldi, Love Moschino и -20% в Ermenegildo Zegna.

Снимка: MDL

Ще се вълнуваме със специални отстъпки в бутиците на Brunello Cucinelli и бутик DRESS CODE. Ще греем жизнерадостно с Benetton, Sisley и Motivi, където отстъпките са до -50%.

А за любителите на онлайн пазаруването, които предпочитат да пазаруват по всяко време и от всяко място същите намаления ще намерят тук.

Снимка: MDL

Какво да направим по време на голямото намаление или съвети за пазаруване по време на Черната седмица Пазарувайте умно. Вместо да купите десет ненужни в гардероба ви парчета дрехи, направете набег в по-висок клас продукт. Там ще ви е интересно, ще имате нови изживявания и ще намерите нещо, което иначе е над бюджета ви.

Намалението в този период е идеална възможност да се докоснете до нещо по-класно, което ще ви достави удоволствие, ще ви даде самочувствие, ще ви мотивира да намерите и финансов път към красивото изкушение. Защото 10 блузки от памук не правят кашмирен пуловер. Усещането, преживяването, удоволствието са различни. Не забравяйте, купувате преживяване, а не дреха.

Снимка: MDL

Дрехи имате достатъчно в гардероба си. Време е да се насладите от терапията пазаруване. Тя ви дава самочувствие, настроение, забавление и усещане за щастие. Новият клас продукт ще ви отвори хоризонти. Философията, материите, отношението на бранда към своя клиент, всичко е различно. Вие сте личност, която бива обгрижена с респект и професионално отношение, вие сте важни и ценни за този, който е създал продукта за и за хората, които професионално ще ви помогнат да се почувствате добре в новата си кожа. Изживяването си струва и ще останете доволни след като приключите покупката.

Снимка: MDL

По възможност не купувайте едно парче, няма да върши работа и все ще се чудите как да го комбинирате, купете си тоалет, в него ще изглеждате добре и ще се чувствате добре. Времето на намаление е идеално и за закупуване на подарък. Най-добре е да избирате неутрални подаръци, за които сте сигурни, че ще харесат на този, за когото са предназначени. Стоките от намаление обикновено не могат да се подменят в магазините.

Снимка: MDL

*Рекламен материал