Отдавна имам нужда от точно този продукт!

Пандемията рязко превърна дезинфектанта за ръце в задължителна част от ежедневната ни хигиена. Лично аз го имам във всякакви варианти: течен, спрей, гел, мокри кърпи, с помпа, дозатор или ролка. С аромат или без, в цвят или не, бебешки, за възрастни, за чувствителна кожа, с по-висока или по-ниска концентрация на алкохол. Да, всеки един от тях унищожава бактерии в една или друга степен. Но и полека-лека кара кожата на ръцете ми да се опъва, зачервява и напуква. Тъй като няма как да се откажа от дезинфектанта, вече нося в дамската си чанта и крем. И се започна! Влизам в метрото - дезинфекцирам, мажа крем! Излизам от метрото - дезинфекцирам, мажа крем! В супермаркета - същата процедура на влизане и излизане. И във фитнеса сутрин, и в офиса, и след всяка среща или разходка, и в ресторанта на обяд - по няколко пъти, и на улицата, и следобед в парка, и вечер с приятели... Дезинфекциране, мазане, а след това дискомфорт от мазното усещане, което ме кара да си представям, че още повече бактерии полепват по ръцете ми. Безкраен кръговрат, при който в един момент установих, че грижата за ръцете ми се превръща в основно дневно занимание. И въпреки цялата ми ангажираност, ръцете ми отново са сухи, а дезинфекцията е под въпрос.

Отдавна чаках някой да се ангажира с производството на един продукт, който да гарантира дезинфекция, но и заедно с нея да се грижи за кожата на ръцете като козметичен продукт. Е воала! Biphase Lipo alcoolique на BIODERMA и NAOS е липо-алкохолна двуфазова грижа за кожата на ръцете и първият "козметичен вируцид"! Защото унищожава вредните микроорганизми и се грижи за възстановяване на бариерата на кожата. Всичко, което очаквах!

От нуждата, през идеята до продукта

Като установява нагласите на хората и изследва техните нови ежедневни хигиенни нужди, в разгара на пандемията френската дермокозметична компания NAOS патентова революционен продукт, който съчетава свойствата на хидратиращ крем и дезинфектант за ръце в едно - Biphase Lipo alcoolique. Това не е неочаквано поподение за марката. NAOS има сериозна експертиза в създаването на почистващи козметични продукти, тъй като е производителят на първата мицеларна вода в света Sensibio H2O на BIODERMA, която буквално отвори нова ера в козметиката преди повече от две десетилетия. Според създателя на BIODERMA и основател на NAOS Жан-Ноел Торел, идеята за липо-алкохолна двуфазова грижа се ражда от потребностите на хората и е изпълнен граждански дълг към обществото, а не средство за финансов растеж. Доказва го и фактът, че 100% от печалбата от продажбата на Biphase Lipo alcoolique в представителствата на NAOS по света ще бъдат дарявани за предотвратяването и справянето с епидемии. С тази цел и философия на пазара се появява Biphase Lipo alcoolique с неговата работеща система в две фази: алкохолна (90%), която елиминира 99,9% от нежеланите вируси и микроби, и хидратираща (липидна, 10%), която поддържа епидермалните липиди и тяхното естествено състояние в кожната повърхност. Продуктът вече е и на българския пазар.

Практически профил

Липо-алкохолната двуфазова грижа е създадена, за да върши работа. Удобно е разположен във флакон от 100 мл със спрей и може спокойно да се носи в чанта, раница или джоб. Преди употреба се разклаща, за да могат двете фази да се смесят добре. След впръскване, ръцете се разтриват по обичайния за дезинфекциране начин. Подходящ е за всяка кожа, по всяко време. И е всичко, от което имаме нужда, за да сме защитени, със здрави и красиви ръце.