#Те са онези, на които искате да прилича синът ви! Онези, които са вдъхновяващи като бащи! Онези, които карат сърцето ви да лети с музиката! Онези, които се посвещават еднакво на страстите и каузите! Онези, които имат различни лица за публиката, но искрена душа!

В тази странна 2020 година сме избрали шестима известни мъже, които смятаме, че могат да накарат хората да мислят за ценностите, доблестта и смелостта - качества, които в съвремието са сякаш присъщи предимно на приказните герои! 

Във второто издание на He`s The Man великолепната шесторка с достолепни господа се състои от проф. Иво Петров, Красимир Балъков, Графа, Михаил Билалов, Лазар Англеов и Велизар Величков! 

Екипът на Dir.bg подготви за вас лимитирана серия видео интервюта заради специфичната световна ситуация. В тях нашите герои разказват за трудния, но смислен път към успеха! 

Ще представим всеки един от тази Великолепна шесторка чрез достойните му постижения, като същевременно надникнем "зад кулисите" на обществения образ!

С излъчването им онлайн, историите в "He's The Man" ще достигнат до аудиторията на портала Dir.bg, на който 1,5 млн. души месечно гласуват своето доверие. Така ще продължим смело мисията си за втора поредна година въпреки ситуацията:

Да търсим ярки примери за обществото, заради които се вълнуваме и гордеем, и с които съпреживяваме възходите и паденията! 

Снимка: Павлин Даскалов, Dir.bg

Проф. Иво Петров

Проф. Иво Петров е първият инвазивен кардиолог в България, който имплантира ендопротеза при аортна аневризма. Първият му учител е проф. Юлия Джоргова, ученик и на легендарния проф. Александър Чирков. През 1998 г. с проф. Джоргова заминават за Рио Де Жанайро. На една от лекциите проф. Петров се запознава с проф. Рене Фовалоро, който повече от 15 г. управлява една от най-авангардните болници в света - Кливланд Клиник. Фовалоро кани проф. Петров на специализация по инвазивна кардиология и радиология в Института по кардиология и сърдечно-съдова хирургия. Какво е научил от ментора си в трите години от 1999 г. до 2001 г., когато е бил специализант, и има ли тайни в медицината - ще чуем от самия него в рамките на "He`s The Man". 

Снимка: BulFoto

 Красимир Балъков

Едва ли има човек в България, който да не знае кой е Краси Балъков и какво е направил за българския футбол. Сочен е за един от най-добрите полузащитници не само у нас, но и в чужбина! Част е от идеалния отбор на Световното първенство през 1994 година. Още ли се вълнува, когато седне пред телевизора и види стадиона? Позволява ли си да играе в приятелски мачове? Пази ли спортът приятелствата през годините и какво остава след блестящата и мечтана кариера - ще чуете от самия него във видеоинтервюто му! 

Снимка: Нели Куртева

 Графа

Влади Ампов-Графа е един от музикантите, прекарали целия си живот с микрофон в ръка. Израснал в семейство на музиканти - Тони и Кирил Ампови от ""Спешен случай". От малък той е добре познат от екрана, когато прави първите стъпки в кариерата си. Първото участие на Графа пред публика е през 1988-а, когато е на 10 години. Тогава, заедно с трио "Спешен случай", изпява пред публика песента "Мама, татко и аз". Следва продължението - "Мама, татко и аз №2" и първата му солова песен "Мандарини". Какво се промени с Влади оттогава, колко точно порасна в музиката и има ли грешки, които е допускал и би поправил - ще разберем по време на онлайн конференцията "He`s The Man"!

Снимка: Скрийншот от трейлъра на "Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър"

Михаил Билалов

Отличеният с наградите "Икар" и "Аскеер" актьор Михаил Билалов изиграва емблематичния образ на Джаро от култовия български сериал "Под прикритие". Зад гърба си има забележителна биография. Роден в Бургас, в семейство на актьори, пътят му сякаш е предначертан. Ученик е на проф. Николай Люцканов в НАТФИЗ, чиито асистенти тогава са проф. Здравко Митков и Маргарита Младенова. Заминава за Франция, след като печели място по стажантска програма в Парижката консерватория. Напуска след 4 месеца и работи какво ли не - секретар, продавач, рекламист... Защо и как се връща в България и през какво е преминал през годините - ще научим от онлайн видеоразговора с него по време на "He`s The Man". 

Лазар Ангелов

Как от обикновено момче от краен столичен квартал Лазар Ангелов се превръща в световноизвестна фитнес икона, ще разкаже самият той в онлайн интервюто си за "He`s the Man". Едва ли знаете, че всъщност е един от малкото млади мъже, които не са пропуснали казармата! Оказал ли е този момент в живота му влияние за настоящото му бляскаво бъдеще и би ли стъпил отново в казармата сега? Как накара спортния гигант "Найк" да го спонсорира в кариерата и кои са най-големите лишения в живота му - ще разкаже самият той! 

Снимка: Официален Инстаграм профил @vizo_v

Велизар Величков-Визо

През 2010 година Велизар Величков завършва НАТФИЗ със специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър". Въпреки образованието си, неговата сцена не е театралната. Той се изявява в Интернет от далечната 2001 година, когато е едва 15-годишен. През 2010-а участва в създаването на Grabo.bg - най-големият daily-deal уеб сайт в България. Следват редица проекти, част от които са Trendo.bg - онлайн бутик за мода, Opoznai.bg - най-големият каталог за туристически обекти и събития в България и др. От 2019 година Визо е партньор и част от борда на директорите на Gospodari.com - бранд без нужда от представяне, институция за българските потребители.

 И така...

Имаме 6 дни, през които да се убедим, че тайните са присъщи не само на дамите, а разговорите за тях - изключително чувствителни, когато стават въпрос за силния пол.

Вече ви го доказахме миналата година, когато гости на конференцията бяха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Денислав Коджабашев и Иво Христов! 

Тази година достъпът до тези личности е значително по-елементарен - нужно е само да се настаните удобно на дивана в хола и да слушате внимателно звездите, които са на екрана, за да говорят за вас! 

Присъединете се само с един клик! 

*Проектът се реализира с подкрепата на А1 и Huawei

Домакин: Grand Hotel Millennium Sofia