#Искате да изглеждате по-стилно и официално на работа през това лято? Тогава защо не пробвате да направите летните рокли свой постоянен работен стил? Не е нужно да работите в банка, за да носите лятна рокля. Достатъчно е да работите в офис, а дори и работата ви да включва чести излизания, каквито се налага да правят брокерите например, лятната рокля отново би била удобно, стилно и женствено лятно облекло за работа.

Какво да вземем предвид при избора на лятна рокля за офиса?

Офис облеклото трябва да ви предава онзи авторитет и комфорт, който ви е необходим, за да не концентрирате вниманието си върху него, а върху резултатите от дейността си на работа. Тъй като работният дрескод, който често включва костюм, състоящ се от пола и риза + сако, е твърде скучен, можете да го разнообразите, като го замените с модна и официална лятна рокля с дължина до коляното. Можете да разгледате в https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni/letni-rokli всички възможни варианти за летни рокли за офиса.

Варианти за рокли за офис

  • Вталена по тялото лятна рокля до коляното – тази рокля ще подчертае красивото телосложение, като същевременно предлага необходимия комфорт в летните жеги. Изчистената и права кройка е идеална за по-слаби жени и е перфектна за формален стайлинг, ако желаете да се придържате към по-строгия офис дрескод. И все пак не бива да избирате прекалено стегната по тялото рокля. 
  • Разкроена лятна рокля до коляното – тази рокля има по-неформален стил и е добър вариант за жените, които искат да излязат от статуквото в офиса с индивидуален стил. Предимството на този вид рокли е по-свободната кройка, която позволява на тялото да запазва приятна прохлада през целия ден. При това такава рокля е подходящия вариант за по-пищни дами.
  • Рокли тип риза – Кройката идеално съчетава формалния стил с почивката и е типична за съвременните модни тенденции. Този вид рокля много прилича на разкроената лятна рокля с тази разлика, че има копчета отпред, които придават по-строг вид на облеклото и я прави идеална за офис дреха. Рокли тип риза могат да се носят както с официални дамски обувки на ток в същия цвят, така и с дамски обувки с равна подметка и дори със спортни обувки, когато ги носите в неформална обстановка.

Защо да изберете миди рокли за офиса?

Миди роклите стигат до коляното, което е точната дължина. Те не са прекалено къси и съблазняващи, което би било разсейващо и неподходящо работно облекло, но не са и прекалено дълги и некомфортни за целодневно седене на стола. Миди роклите са подходящи не само за офиса, но и за други поводи, като семейни празненства, партита, официални работни срещи и обяди.

Други варианти за дамско офис облекло през лятото

Разбира се, роклите не са единствения вариант за лятно офис облекло. Някои жени не се чувстват комфортно, ако постоянно носят рокли, но държат на естетичния и официален стил. За тях са предвидени красиви дамски гащеризони, които съчетават елегантността и ефирността на роклята и удобството на свободно падащия по тялото панталон. Прекрасните и съвременни модели рокли и гащеризони в MODIVO от известни марки са на ваше разположение.

Надяваме се, че след нашите предложения изборът на лятно офис облекло вече няма да е предизвикателство за вас. Изберете летни рокли в любимия дизайн, кройка и цвят и бъдете новатор, налагащ нов дрескод в офиса ви през това лято.

Съдържание на: Modivo