Дългоочакваният летен месец юни определено не започна според представите ни с ярко слънце и топли дни. Но мрачното време пък ни дава възможност да се забавляваме у дома, следвайки принципа "няма нищо по-хубаво от лошото време". Дъждовните вечери през лятото са супер предпоставка за организиране на домашна киновечер. Именно за тези моменти са много подходящи новите хитови заглавия в А1 Видеотека.

Комедиен екшън, романтична драма с аристократичен дух и комедия с фантастични елементи са сред акцентите в А1 Видеотека през юни

Този месец клиентите на интерактивната телевизия на А1 Xplore TV ще могат да споделят часовете пред малкия екран с близките си със заглавията "Лоши момчета завинаги", "Вчера си е за вчера" и "Имението Даунтън".

Лоши момчета до края

Хитовият комедиен екшън "Лоши момчета завинаги" (2020) е само едно от заглавията, което може да превърне всяка обикновена вечер в забавно и интригуващо преживяване за цялото семейство. Във филма Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат обратно на големия екран в ролите на детективите Майк Лаури и Маркъс Бърнет за една финална мисия. След дълги години партньорство, всеки поел по своя път, тандемът се връща в играта, за да се изправи пред майка и син - наркобарони. Много екшън, адреналин и хумор очакват зрителите, а как ще завърши мисията на "лошите момчета", можете да разберете в А1 Видеотека.

Източник: A1 България

Ами ако "Бийтълс" не съществуваха?

Друго хитово заглавие във видеотеката на А1 e "Вчера си е за вчера", което определено може да накара всеки да се усмихне и да се почувства добре. Филмът разказва за историята на музиканта Джак Малик (Химеш Пател), който трудно свързва двата края. Единствената опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). Но всичко това се променя след необичаен инцидент - Джак се събужда от кома, причинена от странна катастрофа, и осъзнава, че любимата му група "Бийтълс" никога не е съществувала. Той се оказва единственият, който знае за съществуването на легендарните музиканти и тяхното творчество. Изпълнявайки техните парчета, той се превръща в обичана суперзвезда и в най-известния текстописец за нашите времена. Дали Джак ще се справи с главозамайващата слава? Филмът ни припомня уникалното творчество на "Бийтълс", но и поставя философски въпроси за цената на славата и значението на любовта в живота на човека.

Източник: A1 България

История с аристократичен привкус

Историята с полъх на аристократизъм на "Имението Даунтън" също е сред топ заглавията в юнската селекция на А1 Видеотека. Филмът - продължение на едноименния сериал, пренася зрителя в далечната 1927-а година и позволява да надникнем в живота на аристократичното семейство Кроули. Те се готвят да посрещнат кралското семейство в лицето крал Джордж V и кралица Мери. Въпреки че високопоставеното семейство Кроули не тъне в обичайния лукс заради кризата от Голямата депресия и Първата световна война, те правят всичко възможно, за да посрещнат подобаващо кралските особи. Това налага завръщането на иконома Карсън, който трябва да впрегне всички сили в подготовка за кралската визита.

Каталогът на А1 Видеотека предлага разнообразие от заглавия. Клиентите на A1 Xplore TV имат предимството да избират от голям набор от холивудски хитове от всички жанрове, които ще отговорят на предпочитанията и възрастта на всички членове на семейството. Абонатите на интерактивната телевизия могат да разчитат и на персонализирани препоръки, адаптирани към техните зрителски вкусове, което прави избора на филм за гледане още по-лесен.

Рекламна публикация