#Последните няколко седмици бяха белязани от темата за преброяването на българското население. Ето защо и младият репортер Боян Цветков реши да направи свое преброяване за това колко от българите всъщност биха искали да напуснат страната ни и какво по-точно ни задържа в България?

Есенните месеци с лекота внесоха смут в обществото, при това в много и различни посоки. Броят на хоспитализираните с COVID-19 продължава да расте, поредните за тази година избори чукат на вратата, учениците носят маските си в класната стая, а дори и социалните мрежи дадоха на късо и не издържаха на напрежението. Подобно на системата за онлайн преброяване на населението, която също "се предаде" още на старта. 

В този ред мисли младият репортер Боян Цветков тръгва по оживените столични улици, за да провери колко от българите обмислят евентуално да си стегнат куфарите и дим да ги няма. Или може би любовта към Родината стои над всичко? Могат ли управляващите да дадат всичко от себе си, за да ни огорчат, или партиотизмът продължава да подклажда вярята, че ще се справим и споредните държавни недоразумения?

Гледайте новата анкета на Боян Цветков, за да научите още колко смущаващ се оказва въпросът "Искате ли да напуснете България?"ци вярно ли е, че когато говорим за лошо управление, мръсни улици и други неуредици, българинът е "над нещата".