#Около нас все още има толкова неразгадани мистерии. Плува ли чудовище в езерото Лох Нес? Какво е имало преди Големия взрив? Сами ли сме във Вселената? Има ли истина в легендите за Атлантида? И, разбира се, какво кара най-известните и атрактивни жени в шоубизнеса да спринтират към леглото на Пийт Дейвидсън.

Последната мистерия е и световна меме загадка, основана върху недоумението на милиони нормални човеци при вида на меко казано неприятния комик Дейвидсън с поредната елитна кокетка на Холивуд. Слабо известният в България професионален клоун вече е много по-разпознаваем като световен виц сам по себе си, отколкото като разказвач на вицове срещу заплащане. Шегата обаче е за сметка на най-красивите дами в развлекателната индустрия.

Снимка: Getty Images

За последните години този свирепо лишен от талант и харизма треторазряден служител на комедийната програма с отминала слава SNL е имал връзки с желани жени от елита на киното, музиката и модата като Ким Кардашиян, Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл, Сара Маргарет Куали, Кая Гербер и други.

Снимка: Getty Images

Повечето мъже, които коментират "супер серията" на приличащия на избягал от комуна за зависими комедиант не изглежда да са мотивирани от завист или ревност. Тук няма традиционното избиване на комплекси. Всъщност наблюдателите на явлението "Топ мацки спят с Дейвидсън" хумористично се чудят дали той не използва някакви джедайски трикове, за да прелъстява прелестните старлетки и представителки на Висшата лига в шоубизнеса.

Снимка: Getty Images

Някои хора дори искрено се възхищават на умението му да забива жени, които във всяка нормална Вселена по-скоро биха се обадили в полицията да го приберат, отколкото да излязат с него.

Ясно е, че за жените приоритет №1 не е да бъдат задължително до изваян класически красавец съ съвършено тяло и феноменален фенотип, слязъл от корицата на евтино романтично романче от 90-те. Историята познава безброй примери на мъже, които привидно не притежават първокласен външен вид, но се обзавеждат с най-качествените и класни представителки на нежния пол. И това е напълно нормално, ако имаш солидно количество качествен личен чар, колекция от таланти, невероятно чувство за хумор или несметно богатство.

Снимка: Getty Images

Няма да даваме примери за чичовци милиардери с млади моделки, но ще споменем как младата Анджелина Джоли гледаше лудо влюбено своя някогашен мъж Били Боб Торнтън. Припомняме още за Джулия Робъртс и Лайл Лъвет. Специално Били Боб нямаше нищо общо с Брад Пит като черти на лицето и плочки на корема, но пък излъчваше чисто мъжество.

Снимка: Getty Images

При Лъвет и Джулия е по-голяма мистерия, но пак може да се намерят аргументи. Докато Пийт Дейвидсън е абсолютно необясним за рационалната перспектива. Той няма чар, талант, постижения, милиарди и чувство за хумор. Шегите му не струват, а излъчването му е на човек, от когото инстинктивно ще избягате, ако го видите да се задава с крийпи усмивката си по някоя слабо осветена уличка. Пийт прилича на сериен преследвач, който колекционира лични вещи на непознати и се усамотява с тях в мазето си след полунощ.

Той е продукт на десетилетия анти-селекция в развлекателната индустрия.

И въпреки това успява да "заключи сделката" с някои от най-търсените и ухажвани жени на планетата. Те са богати, известни, сексуално атрактивни и имат огромен избор от потенциални партньори. И в някакъв момент се спират на Дейвидсън. Тази странна поредица от привидни лични грешки на дузина актриси, певици и супермоделки вдъхнови разнообразни и забавни модели за разгадаване на мистерията.

Снимка: Getty Images

Според една по-езотерична интерпретация топ жените в шоубизнеса са сключили пакт с нечисти сили, но вместо по фаустовски да си продадат душата срещу успех или вечен живот, те временно дават телата си на Пийт Дейвидсън и стават негови публични гаджета, а самият комик се явява скверен символ на тяхното падение, но и желание за слава на всяка цена.

Срещу това те получават още роли, проекти и ангажименти.

Сходен, но не толкова фантастичен сюжет е, че тези мадами просто преминават през ритуално унижение с Пийт Дейвидсън и искат да докажат една на друга, че могат да копаят в дъното. Това е като пиянските младежки състезания - знаеш, че ще повръщаш, ще се изложиш, ще ти се смеят и ще съжаляваш, но го правиш, за да докажеш... и ти не знаеш какво, но все пак го правиш и поглъщаш литър евтина водка за време. Та, така и топ мацка като Кейт Бекинсейл с екземпляр като Пийт. Той е нейното унизително падение, нейното препиване с долнопробна шльокавица.

Снимка: Getty Images

По-хуманен модел за обяснение на необяснимото е свързан с хроничното желание на някои жени да бъдат закрилнички. Това е мутация на добре познатото им влечение към лоши момчета, които те смятат, че може да поправят. Закрилничките не избират лоши, а по-скоро слаби и жалки извинения за мъже с огромни проблеми. Правят ги свои проекти. Бившите гаджета на Дейвидсън може да са били такива. Самият комик, който казваше, че ще си татуира образа на Хилъри Клинтън, обича да говори колко зле е емоционално и какви проблеми е имал с марихуаната. И със себе си.

Това е афродизиак за определени жени.

И накрая - това може би е реваншизъм на елитните и суетни кокетки към силния пол. Жените на върха спускат послание тип - "вижте колко не сте ни важни вие мъжете, може да се задоволим с най-долните от вашия вид, вие сте нищо за нас". Нещо такова. Една подигравка към предприемчивите, талантливи, силни и остроумни самци, които карат Пийт Дейвидсън да прилича на емоционална и дисгенична пихтия. И именно заради това известните жени отправят своето заплашително предупреждение към елитните мъже - "Не си мислете, че сте богове и крале, защото ние лесно може да ви посрамим публично с ето този шут тук!|

И все пак подигравката май наистина е на техен гръб. А Дейвидсън няма какво да го мислим. Човечкото сигурно само не може да повярва на космическия си късмет.