#На море в Гърция или в България? И от къде се взе жената с безкрайни крака? Как пистолет стреля маски върху лицата на хора? И какво толкова си казахме с Тото от СкандаУ, че не спряхме да се смеем в студиото?

Всичко това събрахме в новия епизод на "Матине" - предаването на Dir, в което темите са винаги интересни, а гостите - свестни. След кратка почивка Рени и Вяра са обратно в студиото с обещание за още по-забавни гости, много смях и откровени разговори всяка сряда от 8 часа. Ето и какво ви очаква в епизода тази седмица:

Каква е хавата по плажовете в Гърция и у нас?

(Можете да гледате темата от 1-ва до 6-а минута)

Водещите на "Матине" използваха последните две седмици, за да се разходят до морето - основно, за да се забавляват, но и да проверят как стоят нещата по плажовете в това особено лято на бански с маски и плажни кремове с дезинфектант. В предаването изправяме семейна почивка в Гърция срещу хитовия в последните години къмпинг "Градина". Ще ви разкажем къде какви мерки се спазват и дали изобщо ги има. Ще разберете и защо полицията пристига на плажа, както и дали е вярно, че уикендите на популярния къмпинг у нас са по-заети от PR-и в предизборна кампания.

Маските нали не ги забравяме?

(Можете да гледате темата от 6-а до 12-а минута)

Лятото е сезон, в който облеклото се свежда основно до бански и най-много парео, а маската за лице все по-често отсъства от нещата, които задължително взимаме на плажа. А и не само там. Това предизвика нова вълна на недоволство от знаменитостите по света и най-вече - отвъд Океана, където Covid-19 продължава да бъде безмилостен и повсеместен. В този епизод обръщаме внимание на Instagram-а на Шарън Стоун, която избухна срещу смелчаците без маски. А в същото време един YouTube влогър изобрети не какво да е, а пистолет, който стреля предпазни маски по лицата на "нарушителите". В епизода днес ще ви покажем как по-точно работи това чудато творение.

Ана и нейните безкрайно дъъъъълги крака

(Можете да гледате темата от 12-а до 18-а минута)

Женското тяло от векове предизвиква възхищение и се превръща в муза. Но този път почти оставаме безмълвни пред фигурата на една вече световно известна рускиня, която се превърна в любимка дори на Vogue. Със сигурност помните видеото с момичето, което затваря багажника на колата си с високо вдигнат крак, докато държи покупки, бебешка количка и малката си дъщеря. Оказва се обаче, че у нас не се знае почти нищо за нея и ние взимаме мерки. Дами и господа, запознайте се с Ана Канюк. Спортист, инфлуенсър и бизнесдама, която хвърля боклук на шпагат и събува обувките си с крак над главата, защото на кого му е притрябвало да се навежда в днешно време. 

Тото ни идва на гости, за да се посмеем със сълзи

(Можете да гледате темата от 18-а до 43-а минута)

В "Матине" много харесваме всичките си гости, но този ни е сред любимите. Обичайно забавен и задължително честен, Тото влиза в студиото на "Матине" за да разкаже кога и чии топки е гонил и какво общо има една диадема с историята. Как така се е видял като ковач в Полша и какво се случва, за да стане майка ти твоя дъщеря. С него ще си поговорим разбра се и за музика, и за YouTube, за памперси и дори за белезници. И ви обещаваме, че ще ви е много забавно да се присъедините към разговора.

За целта - гледайте "Матине" с Рени и Вяра всяка сряда от 08:00 часа в dir.bg и urbn.dir.bg