#"Аз не мога още 5 месеца да прекарам вкъщи. Лично ще дойда и ще ви ваксинирам сам ако трябва, защото искам малко да изляза на въздух и да пия кафе без маска, шал, очила, противозащитен костюм...", заканва се стенд-ъп комикът Георги Кючуков в студиото на #Матине по време на месечната си рубрика, в която си припомняме актуалните личности и събития от изминалия месец, които откровено станаха за смях.

На първи април Кючуков отваря вартите на виртуалното стенд-ъп студио на #Матине, за да отбележим деня на шегата, както подобава - с усмивка и без да се обиждаме.

Какво е общото между Джо Байдън и простора?

По-рано през месец март американският президент Джо Байдън попадна във фокуса на всяка медия по света, след като се спъна, качвайки се по стълбите на самолета Air Force 1. При това... цели 3 пъти! Защо обаче н е хубаво човек да се шегува с възрастните хора? Вижте сатиричния коментар на Георги Кючуков и ще разберете на къде духа вятърът, който издуха президента.

В крайна сметка Суецкият канал бе освободен от... бобри?!

В продължение на 6 дни всичи гледахме със свито сърце към задръстения воден път. Корабът, отклонил пътя си заради силен вятър (брей, какви ветрове веят в последно време), бе освободен, но последните смети показват, че този неприятен отклоняващ кораби и президенти вятър, е нанесъл щети за има-няма 1 милиард. #Кой обаче успя да отпуши Суецкия канал? Вижте видеото и ще разберете.

Когато Кючуков заплашва, всички се ваксинират

Първият ден на април идва и с първия категоричен план за масова ваксинация. Иначе казано - ако не се ваксинирате, Георги Кючуков ще ви погне. Защо и как - ще разберете във видеото. А междувременно, както самият комик съветва, не спирайте да се шегувате, не спъвайте чувството си за хумор и това на останалите и се усмихвайте повече. Смехът е здраве! Честит първи април, приятели!