#Той е известен, доста ангажиран, леко отнесен, но и отговорен... Затова ако сте му приятел и му кажете, че сте гладен, ще направи толкова засукан сандвич, че ум да ви зайде! Той е висок, пее доста добре, но и го гледаме на кино. Пандемията не му се отразява никак, защото душата му е свободна дори под домашен арест ... Освен това... може да ви изповяда, защото го е играл свещенник ... С други думи го виждате доста често по телевизията!
"Аз ям!", но Той готви" е една игра на Dir.bg за любителите на бързата, вкусна и артистична храна, с която можем да впечатлим всеки.
Една любима българска звезда ни сготви супер тренди сандвич (поне според модата в социалните мрежи като Тик-Ток) и вече сме убедени, че никой не може да пресъздаде декорацията на чинията - трябва си пиниз!
Най-трудно е да направиш нещо просто и лесно да изглежда като шедьовър...
Не мислите ли?
Освен това най-важната съставка на блюдото е ... да е направено с любов и пиниз!
Той изтегли една от три карти. Неговата рецепта е:
Сандвич с пържени яйца и наденица!
Ако познаете коя любима българска звезда ни направи закуската - ще спечелите награда!
Подсказваме ви още малко:
Той знае голата истина за група Жигули;
Екранен баща е на известната в цял свят Мария Бакалова;
Пее като Бог, обикновено - Рок!
Всичко, което се изисква от вас е да коментирате под поста ни в социалните мрежи:
Кой е той!?
И може да спечелите дизайнерска дъска за рязане с визии на "Аз ям!" и флашка-кренвирш.
Крайният срок е 26 април 2021 г. до 0:00 ч.
А след това с Него ще си поговорим за това, за което не си говорим обикновено на закуска!
Очаквайте да ви подскажем в коментарите под поста в социалните мрежи при нужда!
А сега разгледайте добре снимките тук >>> и коментирайте под този пост!
Ще разкрием коя е звездата в ексклузивно интервю за Dir.bg, в което ще видите какви ги "забъркахме" за вас!
Ако пък решите да си направите у дома Сандвич с пържени яйца и наденица! ето рецептата:
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
- 1 бр. Македонска наденица Аз ям!
- 1 с. л. зехтин
- 3 яйца
- 2 стръка пресен лук
- 1/2 ч. л. сол
Нарежете наденицата на колелца и я запържете до златисто в 1 с. л. сгорещен зехтин. В купичка счупете яйцата и посолете. Добавете нарязания на колелца пресен лук и разбъркайте.
В малък тиган загрейте останалия зехтин, изсипете яйцата с лука и ги изпържете според това, колко сготвени ги харесвате.
В сух грил тиган запечете хляба за по 2 минути на страна. Върху запечените филии сложете от яйцата с лук, отгоре подредете колеца наденица и поднесете сандвича топъл.
Сервирайте с пресни зеленчуци.
Победителите ще бъдат определени на случен принцип и името им ще бъде обявено във фейсбук страницата на Life.dir.bg на 26.04.2021 г.
Вижте правилата за защита и обработка на личните данни
*Maтериалът е подготвен за Аз ям!
НАЙ
Александра Алгафари за микростреса: Малките дразнители могат да доведат до големи здравословни проблеми
Живот в зулу селище и със сал по Амазонка: Авантюристичният живот на Силвия Кацарска
Пет EPIC DRAMA герои, с които да посрещнете 2025-та