#През 2021, вдъхновени от рецепта 21 на водка Smirnoff, екип от 21 личности - актьори, певци, фотографи, илюстратори, стилисти и всякакви артисти обединиха сили, за да пресъздадат в изложба по нов, по-модерен начин някои от най-емблематичните реклами на марката.

Помните ли слоганите на една от най-популярните водки: "Диамантите са най-добрите приятели на жените", "Дзън! Животът ти звъни!", "Луди нощи"?

А онзи култов момент с Шон Конъри и келнера в хотелския апартамент на Джеймс Бонд, някъде около 20-ата минута на филма, в който си поръчва Водкатини със Smirnoff?

"Едно средно сухо мартини с водка, разклатено (бел.ред. - в шейкър), както го пожелахте сър, но не разбъркано!" 

Така го обича Джеймс Бонд и не случайно комбинацията на Мартини с водка заема заслужено почетно място. В класическата му версия е доста прост за приготвяне коктейл - просто трябва да смесите водка и Мартини в идеални пропорции. Заради емблематичната реплика на Джеймс Бонд, коктейлът Водкатини носи името на легендарния шпионин - понякога "007", понякога просто "Коктейлът на Джеймс Бонд". Приятелството между Smirnoff и Джеймс Бонд е живо вече повече от половин век и започва именно с тази култова сцена, която ви припомнихме! 

Вдъхновени от легендарния агент 007, превръщаме Мила Роберт в момиче на Бонд с 21 въпроса, съвсем в стила на Smirnoff 21! Ние научаваме много за нея, извън сцената, а тя от нас - че водка Smirnoff е истинска златна ябълка, която изпълнява желания за тримата братя, които са я създали и че има много общо между руската напитка и Париж - заводът, издигнат в града на любовта за нейното производство. 

**

- Добре дошла в семейството на Smirnoff, Мила! Какво ти носи радост в живота?

- За радост - хората. Зареждам се от околните, мило ми е, че всички сме тук и не знаем точно защо, но ни е приятно и дори когато не ни е, се борим да ни бъде.

- Кой е любимият ти леден, но разпалващ страстите коктейл?

- Не си падам по коктейлите, предпочитам да пия чисто, но единственият коктейл който смятам за вкусен е мохито. Той се прави супер със Smirnoff! Патила съм си от Лонг Айлънд!

- Обичаш ли изненадите?

- Мой приятел ме изненада наскоро като ми подари страшно красив хладилник. Обичам изненадите, особено когато са за добро. Изненадах се това лято, като млад шофьор, от това, че акумулаторът на чуждата кола, която карах, умря на светофар във Варна, без никакво предупреждение. Но и това после се оказа добра изненада, защото поне разбрах какво е да те теглят.

- Smirnoff e абсолютен фен на женските партита, които започват с изненадващо обаждане в последната минута! Мацки и коктейли! Има ли парола за внедряване в тази компания за мъжете? 

- Аз нямам женска компания. Предимно движа с момчета, още от дете. Имам много любими приятелки, но по-скоро прекарваме време заедно 1 на 1 и си разказваме животите. Иначе съм фен на спонтанните нощни излизанки, дори когато не включват консумация на алкохол, а просто безцелно движене с колата или стоене на пейка. Сещам се за едно лудо женско преживяване - аз и две мои приятелки отидохме на стоп от Созопол до Слънчака, по бански, без пари и връхни дрехи и си прекарахме супер. Не е зле да си хубаво момиче на курорт, пълен с чужденци. Иначе бих предпочела семейно събиране пред женско парти, защото колкото повече пораствам, толкова повече осъзнавам колко ценни са моментите със семейството.

- Кaк си представяш идеалната среща? Великолепна вечеря или на дивана с коктейли в ръка? 

- Обичам да откривам места, на които не съм била. Наскоро попаднах на едно малко ресторантче, скрито под гроздове в една закътана уличка, където правят домашна ракия от това същото грозде. Представих си, че там бих отишла на среща.

- Ако не беше станала певица, ако не беше следвала за актриса, ако не беше открила таланта си за рисуване – какво щеше да работиш в момента?

- Вероятно щях да съм брокер, много ми е уютно да влизам в имоти и да си представям живот в тях. Другото, което бих работила, е като психолог, защото ми е интересно какво става в главите на хората и искам да им помагам да живеят с повече лекота. Като цяло се водя от любопитството.

- Коя е най-смешната ти снимка от парти? 

- Има една снимка на кучето ни Байрън - заспал, с шапка, очила, цигара в устата и питие до него. Много се смяхме. Сега не звучи смешно, осъзнавам.

- Коя е най-голямата ти любов и каква кауза, свързана с нея би защитила?

- Най-голямата ми любов са хората и бих искала да живеем в свят, в който всеки да може да бъде какъвто си иска, без да го съдят постоянно по пол, възраст, сексуалност, раса, националност и какво ли още не. Правим си го много сложно, а всички сме толкова равни, че се ядосвам постоянно, като се сблъскам с човек, който не си дава сметка за това.

 

- Говорейки за любов... Париж и водка! Какво е общото според теб?

- Нямам идея! Водка пия в Москва. А до Париж не съм стигала, още..

Снимка: Ирина Иванова - Ирра за Smirnoff

- Когато чуеш "луди нощи" - за какво се сещаш ?

- Сещам се за студентството ни и апартаментa на ул. "Неофит Рилски" (намира се на партерен етаж), в който обживявахме много нощи, събирайки хора буквално от улицата през прозореца и се смяхме и танцувахме до сутринта, когато трябваше да ходим на репетиции.

- Изпращала ли си послание в бутилка ?

- Мисля, че като дете си написах мечтата в бутилка и я пуснах в морето с надеждата, че някой ще ми я сбъдне. Впоследствие се оказа, че този някой съм аз.

-  Дзън! Животът ти звъни по телефона! Какво ще му кажеш?

- Обичам те! Качвай ме на самолет, готова съм.

-  Кой е най-добрият приятел на жените?

- Зависи какви са жените. Моят най-добър приятел е мъжът.

- Какво за теб е гореща нощ?

- Обожавам горещи, задушни нощи на плажа. Има само едно решение - нощно къпане.

- Skinny jeans или обеца на пъпа?

- Нито едно от двете, но по-скоро skinny jeans. Не съм фен на пиърсинги, дори нямам дупки на ушите.

- Почивка на море или почивка на планина?

- Море! Винаги море! Имам чувството, че морето ме е изхвърлило на земята, толкова обичам водата, ще полудея от любов.

- Може ли непрекъснатото купонясване да бъде патерица за артистичната професия? 

- Не мисля, че непрекъснатото купонясване може да доведе до нещо добро, колкото и артистичен да си. Да, не е лошо да има и такива периоди, но ако се превърне в лайфстайл, нещата няма как да отидат на добре. Търсенето на смисъл на трезва глава и работата са пътят към Доброто, поне за мен.

- Какво е твоето разбиране за съвременната софийска бохема - има ли я, няма ли я, как я разпознаваш?

- Спомням си един разговор с виден представител на "софийската бохема", който се поставяше на по-високо място от "хората" точно защото е "бохем". Пита ме: "Е ти нали си бохем?" Казах му:  "Да, но на първо място съм човек"...

- Най-смешната приказка е ...?

- Тъй наречената "Живот"!

- Имала ли си нетрадиционно запознанство, прерастнало в приятелство и какво е нужно да казваш истината?

- Запознах се с прекрасна двойка, като ме поканиха да им пея на сватбата и мисля, че ще останем приятели завинаги. Винаги казвай истината, няма друг вариант. Тя винаги ще излиза наяве, рано или късно, няма спасение от нея!

Представихме ви 21 въпроса, чрез които Мила Роберт ви допусна до себе си, отговаряйки искрено и неподправено!

А за да илюстрираме настроението, което носи легендарната руска напитка - каним ви на скандално добра изложба в профила на Smirnoff в Инстаграм. Там ви очакват много случки, разтапящи се като ледени бучки, със Smirnoff и коктейли, които се случват пред очите ви, пресъздавайки автентични истории от живота на участниците. 

Обърнете внимание на Smirnoff игрите с 21 награди  и се включете, за да се почувствате поне малко по Бонд-ски! 

Снимка: Ирина Иванова - Ирра за Smirnoff

* Материалът е подготвен за водка Smirnoff 21! 

**Материалът е предназначен за лица над 18-годишна възраст.