Талантливата певица с пленителен глас и чаровна усмивка Прея не спира да радва своите фенове, а и да провокира себе си. Този път предизвикателства към нея отправя Теленор, а тя към други известни личности, както и към своите последователи. Всичко това се случва в Instagram профила на певицата под мотото #ПоДоброАз.

Вижте какво разказа тя за предизвикателствата, през които преминава, за значението на добрата мрежа в живота ѝ, както и за емоциите около новия ѝ сингъл.

Аелита Спиридонова _ @aelitasphtgrphy

Всички забелязваме, че през последните години постоянно предизвикваш себе си и живееш под мотото "по-добро аз". Какво те мотивира да не спираш да се стремиш към по-добра версия на самата себе си?

Най-вече фактът, че наистина виждам колко бързо и лесно се постигат резултати, когато просто включа съзнанието си в някоя област и преценя, че искам да се развивам в нея. Тогава просто е някак неизбежно и е много хубаво, и удовлетворяващо, когато постигаш резултати. Наистина животът би бил скучен, ако не се развивахме и променяхме.

Губиш ли мотивация все пак понякога и как се справяш в тези моменти?

Абсолютно! Ще излъжа, ако кажа, че не губя мотивация, даже доста често и съм си изградила разни техники. Много зависи и за коя област на живота става въпрос. Но нещо, което почти винаги дава резултат, е в моментите, в които въобще не ми е до дадено занимание. Тогава аз се хващам за моменти, в които съм виждала смисъл в него, и просто се мобилизирам да започна да го правя. След това много бързо става естествено и приятно. Действието в крайна сметка винаги е по-удовлетворяващо от бездействието. :)

В момента заедно с Теленор предизвикваш себе си, а и своите последователи. Твоят Instagram профил ври и кипи от активности. Издай ни повече.

Да, предизвикана съм от Теленор в рамките на три седмици да ставам по-добра версия на себе си в три области, които са ми интересни и наистина ме вълнуват, обаче определено не съм "мастър" в тях.

Първото ми предизвикателство беше да направя суфле, нещо, което никога не съм правила. Аз въобще не съм човек на деликатните и технични ястия. Много рядко засичам колко време нещо стои във фурната, така че със сигурност това си е предизвикателство за мен, но все пак накрая ми се получи. :)

Тази седмица ми предстои второ предизвикателство, което ще е на музикална тема. Какво точно ще е и как ще се справя, следете в Instagram профила ми.

За мен е много приятно да съм предизвикана именно от Теленор, защото те са абсолютен пример за това как с последователност ставаш по-добър. Тяхната мрежа го доказва непрестанно, а сега и с трети пореден сертификат Best in Test. Аз съм техен абонат от супер много време и и мога, без да се замисл, да кажа, че никога не съм съм имала проблеми.

А какви ще са наградите за всички, които се включат в предизвикателствата с #ПоДоброАз в Instagram?

Теленор са подготвили много яки награди - най-новият iPhone 12, смарт часовник HUAWEI WATCH GT 2 Pro Night Black и слушалки Samsung Galaxy Buds. Всеки, който се включи в предизвикателствата с #ПоДоброАз, има шанс да спечели.

На какъв принцип и кога ще бъдат избрани победителите?

След приключване на всички предизвикателства, на 7 декември аз ще изтегля победителите на живо в моя Instagram профил. Затова не забравяйте да участвате. Ще е много забавно, сигурна съм. А и в този момент това е един много приятен начин отново да сме заедно и да споделяме весели мигове. Нямам търпение да видя какво ще се случи и кой ще спечели.

Добрата мрежа днес е важна за всички ни. Сподели ни какво е значението ѝ за теб?

Аз постоянно уча и търся някаква нова информация, а за тази цел постоянно ми трябва интернет. Също така особено през 2020 г., когато ние, музикантите, имаме много по-малко участия, интернет е основният канал, по който аз си комуникирам с моите последователи и публиката си, така че ми е крайно важно да имам надеждна мрежа 24/7.

Не мога да не те попитам и за най-новия ти сингъл "Пожар", който излезе съвсем наскоро. Каква е емоцията и ще ни разкажеш ли малко повече за него?

О, да! Много се вълнувам, супер съм щастлива, че успяхме да го осъществим, и то в абсолютно пълния му вариант с много як видеоклип, дело на Жоро Пеев. Емоцията със сигурност е много силна, защото 2020 г. е супер трудна за артистите. Аз обаче реших въобще да не ѝ се давам и да се правя, че всичко си е, както си беше. Мисля, че действа отново този съвет за моментите, в които мотивацията по една или друга причина липсва - просто действам. Действаме и със сигурност ще се получи нещо по-хубаво, отколкото нищо да не се получи. В нашия случай даже мисля, че доста добре ни се е отразила тази карантина, защото сме тук с пълни креативни сили, и видеото и парчето го доказват според мен. Аз съм много щастлива от резултата.

Златимир Араклиев

На финала на този разговор можеш ли да ни кажеш, на нас и на нашите читатели, защо да предизвикат себе си към #ПоДоброАз?

Продължавайте да предизвиквате себе си към #ПоДоброАз, защото то съществува, то е някъде там отсреща, съвсем близо и ни очаква да стигнем до него и да го хванем за ръка. Аз моето го търся с всички сили! Следете в Instagram профила ми как отговарям на предизвикателствата на Теленор и ставам по-добра в разни неща всеки ден. Включвайте се и вие! Нека го правим заедно.

Е, ако и ти обичаш предизвикателствата и постоянно правиш крачки към твоето по-добро аз, не губи време, а влез в Instagram и се включи в предизвикателствата на Теленор с #ПоДоброАз.

 

* материалът е предоставен от Теленор