#Време за мъже през ноември настъпва в Dir.bg! За втора поредна година под мотото "He`s the Man!" ще премине цялата седмица, в която ще ви представим нашата Великолепна шесторка - 6 известни мъже, които ще говорят специално за вас. 

Те са онези, на които искате да прилича синът ви! Онези, които са вдъхновяващи като бащи! Онези, които карат сърцето ви да лети с музиката! Онези, които се посвещават еднакво на страстите и каузите! Онези, които имат различни лица за публиката, но искрена душа!

За мъжете шестицата означава завършеният от висшите сили универсален мъж. Хексаграмата е знак на макрокосмоса.

6 е символ на надеждността! Затова и избрахме 6 силни мъже, които вдъхновяват! 

Във второто издание на He`s The Man великолепната шесторка с достолепни господа се състои от проф. Иво Петров, Красимир Балъков, Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков!

Техните видеоинтервюта ще се публикуват в следващите дни до края на седмицата.

Пръв на "горещия стол" пред водещия Деян Веселинов седна Михаил Билалов. Неговото интервю може да видите още утре - 24 ноември, на страницата на Dir.bg.

Отличеният с наградите "Икар" и "Аскеер" актьор Михаил Билалов изиграва емблематичния образ на Джаро от култовия български сериал "Под прикритие". Зад гърба си има забележителна биография. Роден в Бургас, в семейство на актьори, пътят му сякаш е предначертан.

Ученик е на проф. Николай Люцканов в НАТФИЗ, чиито асистенти тогава са проф. Здравко Митков и Маргарита Младенова. Заминава за Франция, след като печели място по стажантска програма в Парижката консерватория. Напуска след 4 месеца и работи какво ли не - секретар, продавач, рекламист... Защо и как се връща в България и през какво е преминал през годините - ще научим от онлайн видеоразговора с него по време на "He`s The Man".

В сряда продължаваме със следващ гост от нашата Великолепна четворка. Въпросите са зададени от вас, читателите на Dir.bg,  а отговорите ще чуете сами във видеоинтервютата. 

Имаме 6 дни, през които да се убедим, че тайните са присъщи не само на дамите, а разговорите за тях - изключително чувствителни, когато стават въпрос за силния пол.

Вече ви го доказахме миналата година, когато гости на конференцията бяха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Денислав Коджабашев и Иво Христов!

Тази година достъпът до тези личности е значително по-елементарен - нужно е само да се настаните удобно на дивана в хола и да слушате внимателно звездите, които са на екрана, за да говорят за вас!

Присъединете се само с един клик!

*Проектът се реализира с подкрепата на А1 и Huawei 

Домакин: Grand Hotel Millennium Sofia