#Oбичаме вицове за блондинки... особено ако сме брюнетки. Обичаме и блондинки, на моменти поне. Както и брюнетки, в други моменти. Решаваме да позволим на блондинка и брюнетка да се съревноват в тестването на чисто нов модел смартфон Nokia XR20. Даяна Ханджиева и София Бобчева не веднъж са заставали заедно пред камера, но винаги сме ги различавали от първия миг - едната е блондинка, другата брюнетка. Но и иначе - никак не си приличат. Те са толкова над нещата и едновременно с това толкова несъпоставими, че им трябват съответно "летящ" и "плуващ" телефон...

Чудим се дали една и съща Nokia XR20 може да "издържи" и София Бобчева, и Даяна Хаянджиева едновременно. Решаваме да ги срещнем с един общ... модел.

Да видим коя ще успее наистина да го скапе от... употреба!

В част втора ще ви покажем дали телефоните обичат брюнетки!

Даяна Ханджиева определено е сред най-екстремните личности, които познаваме от малкия екран. Главната героиня от сериала "Скъпи наследници" доказа, че колкото и крехка да изглежда - обича сериозните предизвикателства! Затова ѝ връчваме оцелелият в ръцете на София Бобчева телефон Nokia XR20,  за да се опита да го счупи с няколко експеримента. 

Появата на актрисата в популярното пространство със стени за катерене предизвиква истински фурор, но малко от феновете и медиите, които следят всяка стъпка на Даяна разбраха, че тя идва с мисия.

Трябва да счупи този телефон! 

Качваме Даяна Ханджиева на близо три метра височина - на стена за катерене. През цялото време наблюдаваме NokiaXR20, която застрашително се подава от джоба ѝ - а-ха да падне! Оказва се, че Даяна няма да разчита ни най-малко на случайности. Решава да провери дали Nokia XR20 може да лети от 1,80 м височина... Може да видите как сматфонът се понесе във въздуха и тупна невредим на повърхността. 

Това леко ядоса Даяна, която се зарече да му види сметката до края на видеоклипа. 

Снимка: Nokia XR20

Запозната е добре с новия модел Nokia XR20 - с най-здравото стъкло, което сме виждали - алумосиликатното стъкло Corning® Gorilla™ Glass Victus™ - вероятността да се счупи е минимална. В допълнение е предоставена и еднократна безплатна подмяна на дисплея през първата година, след покупката в случай на счупване. Освен 5G свързаност и четиригодишни ъпдейти на сигурността, Nokia XR20 предлага и актуализации на софтуера за три години напред.

Издържа на изпускане върху скала или бетон от 1.8 m височина!

Телефонът е и с удължена 3-годишна гаранция (за сравнение: стандартната за сектора е 2 години).

Докато ѝ разказваме за характеристиките му, Даяна Ханджиева вече е планирала следващата игра с Nokia XR20 - смята да я вземе на кросче и да поиграят футбол!

Надяваме се смартфонът да издържи на темпото на Даяна Ханджиева! 

Снимка: Nokia XR20

Този път Nokia XR20 се хлъзна няколко пъти по твърдата повърхност в парка, но остана невредим - даже и без протектор! 

Nokia XR20 издържа на потапяне в сладка вода до 1.5м. до един час!

Ако не вярвате- вижте дали е така във видеото със София Бобчева, която го изпра, изми и почерпи с горещо кафе! 

Nokia XR20, обаче, Издържа още на екстремни температури до +55 жега и до -20 градуса студ, в случай, че го забравите на слънце или във фризера.

Военен стандарт на качество, с 5G свързаност - четиригодишни ъпдейти на сигурността, актуализации на софтуера за три години и батерия, която издържа до два дни само с едно зареждане...

Снимка: Nokia XR20

Издържливостта на батерията е една от характеристиките, изключително важна в наши дни. Хората с развити социални мрежи, които ги ползват не само за развлечение, но и за работа определено се радват, когато могат да разчитат на телефона си дълго време.

Същевременно Nokia XR20 дава невероятно възможност за поддържането им - 48-мегапикселовата двойна камера с оптика ZEISS прави отлични портрети или пейзажни снимки, което е изкючително важно за инфлуенсърите, артистите и всички онези, които поддържат имидж дори чрез снимките си. Телефонът разполага с две светкавици. Определено плюс е SpeedWarp режимът за вълнуващ монтаж на всички кадри. С Action Cam режимът пък изображенията се стабилизират автоматично. Чрез шумоизолирашата си функция, пространственото OZO аудио дава възможност за видеа, които улавят автентичността на момента при всякакви условия, без вятърът да нарушава качеството на звука. 

След няколко часа с непокорната Nokia XR20 в ръка, Даяна Ханджиева сякаш започна да се влюбва в нечупливия модел, след като тества няколко пъти и камерата му. Като фотомодел, попзнат от билбордите у нас и в чужбина, камерата и начина на снимане и обработка на кадрите определено ѝ допаднаха, тъй като самата тя успешно рзвива и социалните си мрежи. 

След като с Nokia XR20 се "подритваха", Даяна се оказа емоционално привързана към издържливостта ѝ. 

В края на видеото с разочарование (или не съвсем) Даяна капитулира и сподели, че дори би си запазила модела. Също така ни разказа къде не трябва да държим смартфоните си докато сме на кино и кой е звукът, който никога не иска да чува! 

Екстремната връзка на тази огнена брюнетка с новата Nokia XR20 може да проследите във видеото!

 

*Благодарим за гостоприемството на център за катерене WALLTOPIA!

** Специален проект на #URBN & Nokia XR20! Материалът съдържа продуктово позициониране!