#Започни новата година вълнуващо с премиерните сезони на любими сериали, както и с чисто нови заглавия. И това е едва началото! Вижте какво предстои по HBO! 

"Аз, Вещицата" - Сезон II - 8 януари 

Снимка: HBO

Задават се тъмни времена за Матю и Даяна, които се крият от Паството в елизабетски Лондон. Там трябва да открият учител, който да помогне на Даяна да обуздае силите си, и да намерят загадъчната Книга на живота.

"Магьосниците" - Сезон V - 15 януари

"Магьосниците"

Всяка магия идва с цена! Магьосниците се опитват да свикнат със завръщането на магията. Но тя не просто се е завърнала, а е в излишък. Ще успеят ли да осуетят края на света?

"Батуомън" - Сезон 2 - 19 януари

Батуомън се завръща !

"Батуомън" е продължение на "Батман"

Във втори сезон Батуоман продължава мисията на Батман. В Готъм вилнеят нови врагове, с които тя трябва да се справи. Ще успее ли? 

"Вампири: Наследството" - Сезон III - 22 януари

"Вампири: Наследството" е продължение на сагата "Дневниците на вампира"

Обратно в Мистик Фолкс! В сезон III научаваме съдбите на Хоуп и Ландън, докато учениците от Салваторе са изправени пред някои от най-трудните си предизвикателства досега. 

"Еуфория: Специално" - 25 януари 

"Еуфория" пусна специални епизоди за празниците

Джулс! Във втория специален епизод на "Еуфория" виждаме Джулс по време на коледните празници и размишления ѝ над изминалата година, изпълнена с върхове, спадове и трудни решения.

Приятно гледане!