"Минаваш през мееен, като камион" припява си известната песен на "Каризма" Сашо Кадиев ден, след катастрофата, при която го връхлетя тежкотоварен камион. Инцидентът му се случи на път за eфир в bTV във вторник, а след първоначалния шок водещият дори се извинил на човека, който минал през колата му с тежката машина. Шофьорът бил възрастен и се притеснил от ситуацията, а Кадиев се разчувствал и се разкаял за избухването си след инцидента.

"Камионът мина през мен, по-скоро през част от колата. И понеже колата ми е много малка, както всичко останало в живота ми, мина и не разбра човекът, че така направи с мен. След това аз му се извиних. Ние в началото малко се скарахме, но не беше нещо сериозно. Той беше възрастен човек.", разказва в предаването "Матине" Сашо, който за щастие няма и драскотина от пътната случка и предпочита да приеме ситуацията по-позитивно.

След изолацията водещият вече е във вихъра си - "Преди обед" се върна в стария си режим и на екрана Сашо отново е в дует с Деси Стоянова. А преди дни актьорът - водещ изигра и първото си представление от повече от 3 месеца насам.

"Близо 100 дни не бях играл, но вчера имахме представления в Казанлък. Разбира се, заваля дъжд точно на моя откъс", шегува се с каръка си Кадиев. А репетициите на ново представление в театър "Сълза и Смях" вече са го завъртяли в обичайния натоварен оборот. "Подготвяме комедия с Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Кирил Ефремов и други колеги. Готина компания се събрахме", ентусиазиран е актьорът. Оказва се, обаче, че изолацията не му е отнела много неща, а му е дала време за приятни моменти вкъщи.

"На мен не ми се работи и се оказа, че пандемията много ми хареса. През това време и съм си чел, и съм играл (плейстейшън), гледах страхотни филми, учих стихотворения. И си седя и не ми се прави нищо друго. Аз не бях почивал в последните 10 години, с изключение за кратки отпуски през лятото", обяснява едно от най-популярните лица в родния ефир. Съвсем скоро Кадиев се върна от първото в живота си море на къмпинг, където се изнесе с половинката си Таня и малката им дъщеря Катя, която е горда наследничка на името на баба си Катерина Евро.

"Аз нямам опит с къмпингарство, не ми е много приятно по принцип, но сега ми хареса. Общността е яка, помагат си хората, готвят си, вечерят заедно, морето е на две крачки, имаш си летен дом", разказва той за впечатленията си от ранното диво море на къмпинг "Градина".

Игрите с малкото Кате са сред любимите му моменти, а изобретателността в артистичното семейство е гарантирана. Участват играчки, актьор и дъщеря му.

"Понякога правим семейство Юникорни, а пък аз съм семейство Кучета. Правим упражнения - тя ми показва разни смешни йоги, сглобяваме заедно Lego. Тя си има специални жълти гумени ботуши за скачане в локви и много обича. Не се справям много добре за много неща, но пък си имаме много яка майка на детето. Танчето е много грижовна, учи Катето на много неща", не пести похвали към половинката си Кадиев.

Ако искате да разберете още защо Деси Стоянова се превърна в неговия "вътрешен Дявол", какво го свързва с рапъра 50 Cent и Джоуи от "Приятели" - гледайте Сашо Кадиев в "Матине" с Рени и Вяра.