#Какво му е толкова коледното на Лос Анджелис? Само ако не сте били там в най-празничното време на годината, си задавате този въпрос. Лос Анджелис може да не е най-скъпият град за живеене като Ню Йорк и Сингапур, но пък определено е най-коледният! Прекарването на Коледа в Лос Анджелис е най-препоръчваната празнична дестинация през 2022 година, пишат TravelTriangle, следвайки няколко традиции - Холивудския коледен парад, Коледната фантазия на Дисниленд, Магическият фонтан и какво ли още не... Някои от чудесата на Лос Анджелис се случват само там и само по това време на годината, а какви са емоциите в празничния град - питаме актьорът Башар Рахал, чийто Мега Моменти достигат до вас благодарение на Xiaomi 12T Pro!

Отдавна пърхат ангелски крила от Уест Сайд до Ийст Сайд, а Башар Рахал вече е неотлъчно с Xiaomi 12T Pro в ръка, за да се превърне в нашия медиатор на коледна еуфория. 

"Хубавото на Америка, е че около Коледните празници започваш да имаш усещането, че си във филма "Сам вкъщи". Навсякъде има красива украса и хубава коледна музика. Някои казват, че всяка Коледа изглежда не по-различна от предишната, но тук сякаш минава по-трескаво и магично. Настроението от рано сутрин до късно вечер е задължитено позитивно. И така трябва да е, защото Коледа е един от най- хубавите християнски празници и е приятно да му се отдели време, прекарано с най-близките", споделя Башар. 

За него това е времето с Райна - личният му Коледен Рай. 

"Най-често снимам ресторанти, храна и Райна... Райна с храна в ресторант!", казва шеговито актьорът. 

Признава, че освен Райна до него вечер, често място си намира и телефона му. 

"Преди да заспя, защото се отпускам като играя на белот. Всъщност мога без мобилен телефон, но не искам да се разделям с Xiaomi 12T Pro". 

Признава, че не е фен на равносметките!

"Oще не съм прегледал галерията си със снимки, където са запечатани моите Мега Моменти и лични преживявания... Може би не трябва и да го правя. Миналото е минало... Бъдещето е незнайно. Но винаги си поставям цели за следващата година, макар равносметката да е клише за мен. Филмите са страхотни цели!  И все пак цел номер 1 е да се старая максимално да съм добър човек. Затова и пожелавам на хората по цял свят: Бъдете смирени и добри, за да бъдете здрави, усмихнати и дълголетни!", казва от Лос Анджелис Башар Рахал. 

Обожава да снима хора, храна, животни и растения. С Xiaomi 12T Pro това се превръща за него в хоби и дори предизвикателство!

"Флагманът на Xiaomi ме изненада с техническите параметри - уникални са, но най-много ми хареса 200 МР система за изображения и режимите, които работят с изкуствен интелект", казва актьорът. 

И как иначе?

Наричат Xiaomi 12T Pro "най-интересното събитие" на 2022, но не само заради 200MP система за изображения, която е пробив в броя на пикселите. Тя позволява да използвате всеки момент с най-високата разделителна способност, прилагана от Xiaomi за смартфон.

Нощният режим също е впечатляващ, допълва Башар Рахал.

Снимка: Башар Рахал с Xiaomi 12T Pro

"Затова и моите Мега Моменти в Лос Анджелис са залезите. Има необяснимо красив залез тук. Даже направих твърде много снимки с телефона, именно заради това негово преимущество да снима на тъмно. Улеснение е автоматичен нощен режим, който се включва по подразбиране и като цяло дава същите резултати, като да снимате с механичния нощен режим. И в двата случая нощните снимки с основната камера са чудесни - улавят естествената светлина, макар и приглушена. Цветовете за прекрасни дори при zoom опцията, която често дава като резултат зърнести изображения. двоен зуум. За ултраширокоъгълната камера е добра идея винаги да се използвате нощния режим, тъй като с него получавам прилични кадри.По-рядко ползвам ръчния нощен режим, смятам, че е за специалисти", казва Башар Рахал. 

Намира дизайнът на Xiaomi 12T Pro изключително удобен и красив, може би защото е класически. 

Гърбът е с матирано стъкло, което не позволява хлъзване при хват, а освен това не остават и отпечатъци. Предлаган в три цвята, всеки един от тях е озаряван от други нюанси при светлина - истински хамелеон! 

Предното стъкло на дисплея е Gorilla Glass 5. Вдясно са бутоните за заключване и управление на звука, които са удобни и лесни за натискане. Отдолу е USB-C портът и портът за SIM карти.

"Има 2 слота за карти, а аз пътувам много и слагам винаги и чужда карта. Идеален е за гледане на филми в различни платформи, особено Netflix и HBO Max. Звукът е съвършен", споделя Башар Рахал, който признава, че е бил скептичен към гледането на филми на мобилно устройство.

Снимка: Башар Рахал с Xiaomi 12T Pro

Потапящият звуков пейзаж е една от най-забележителните характеристики на Xiaomi 12T Pro. С мощни стерео говорители насладата от завладяващо стерео изживяване е гарантирана. Насладете се на филми и музика, както прави Башар Рахал, на по-дълбоко ниво с плавен, висококачествен звук, благодарение на системата, разработена в партньорство с Harman Kardon. Говорителите са в горната и долната част и поддържат Dolby Atmos.

"Без модерните телефони сме за никъде. Обожавам дори робота си прахосмукачка Xiaomi. Нямам идея как бихме общували без телефон вече и много се кефя на хора, които са доста запознати с техниката, което не смея да твърдя за себе си. Мен техниката винаги ме е побеждавала, затова бях изненадан, че партньорството ми с Xiaomi 12Т Pro се оказа толкова успешно!" 

Снимка: Башар Рахал с Xiaomi 12T Pro

Всъщност мобилният телефон, който е редовният спътник на Башар Рахал, го е спасявал неведнъж.

"Веднъж кацнах в Истанбул от Лос Анджелис и трябваше да летим с прекачване от другото летище към Египет. Колата ми ме чакаше на летището, а с нея после трябваше да се приберем към София. Но без GPS беше невъзможно да се оправя в Истанбул. Телефонът ме спаси, благодарение на приложенията за карти. 

Вярва, че телефони като Xiaomi 12T Pro, могат да вдъхновяват за друг поглед към живота, хората, изкуството.

Снимка: Башар Рахал с Xiaomi 12T Pro

"Та кой не обича да снима и да запазва весели моменти? Аз обожавам животните и за мен е изключително приятно да снимам веселите моменти на моето куче, особено по Коледа в Лос Анджелис!" А в това хоби му помагат подобрените фотографски възможности Xiaomi 12T Pro и технологията Pro Focus за проследяване на движещи се обекти и за фокусиране върху очи и фигури за получаване на точен и стабилен фокус. Системата за машинно обучение позволява бърз анализ на обектите на фокус, а проследяването им може да се активира с двукратно докосване на дисплея!

 

*Специален проект на Xiaomi & #URBN