За себе си сам казва, че е този, който пее с онзи. Ние пък познаваме и харесваме и двама, затова и тази седмица на гости в "Матине" е Лъчезар Евтимов, когото всички познавате като Лъчо от СкандаУ. Срещата ни с него е съвсем очаквана, след като поканата за гостуване в online шоуто на Dir дойде именно от Тото, когато самият той бе на гости на Рени и Вяра.

С Лъчо се заговаряме за началото на популярния дует, което изглежда се е заформило около 20-30 лева и една провалена любов по-рано.

"Имах едно гадже, което не беше моето момиче и ми лазеше по нервите. И реших да й напиша стихотворение, ама не любовно, а обратното. И един съквартирант тогава ми каза: "Лъчи, това е много добро, ти трябва да го направиш на песен!" И аз се разрових да видя с кои програми се записва, какъв микрофон ми трябва и у нас взех да се записвам. После разбрах, че има едно момче Тото в моето училище, което се занимава с такива неща и се запознахме с него. Той направи песен с Бате Пешо тогава, по онова време всички му бяхме фенове на Бате Пешо. И аз така от любопитство: "А бе ти как с Бате Пешо, а бе ти къде записваш?" и той ме заведе в неговото студио да ми вземе едни 30 лева за запис. Отивам аз, записвам. Взе ми няколко пъти по 20-30 лева и накрая му хареса да работим заедно и станахме екип."

Екипът става неразделен още от самото начало, а Лъчо и Тото се превръщат в "богове" на музикалната сцена и продължават в същия дух вече повече от десет години. За Лъчо формулата за успех на СкандаУ е колкото проста, толкова и логична.

"Тото си има отделни проекти, в които той си е напълно достатъчен. Аз си имам мои проекти, но Скандау няма как да се случи без нас двамата. Пък и без екипа, който сме изградили през това време. Ключът към това да няма дразги и кавги е да си максимално честен с човека, с който го правиш това нещо, и да знаеш неговите силни страни и своите силни и слаби страни, и да няма комплексарщина. Защото повечето хора, според мен, се карат от комплексарщина. "Искам аз да съм по-готин, искам аз да имам повече фенове." Те са общи, всеки има роля."

Именно покрай професионалните си ангажименти Лъчезар се запознава с момичето с дълга коса и топли очи, което ще се превърне в негов спътник в живота и майка на прекрасната им дъщеря Арина. Историята на тяхната любов, обаче, научаваме с голяма усмивка, след като става ясно, че първоначално Лъчо изобщо не бил очарован от идеята Ралица, която дотогава не е срещал, да участва в снимките на техен клип. И я отпраща без колебание. Малко по-късно съдбата отново му предлага нова възможност да срещне жената на живота си и този път място за съмнение няма.

"С Рали е много спокойно да се живее и да се общува. Нямаме такива караници за тъпотии и прочее. След една определена възраст хората трябва да си търсят наистина партньор в смисъла на партньор в живота. Не да си търсят много хубаво гадже, за което приятелите да му завиждат или много известно гадже. Трябва да търсиш партньор - човек, който да ти помогне и ти да можеш да му помогнеш, да живеете общо двамата по-добре. Рали си е моят партньор и си живеем много хубаво заедно."

Вижте цялото интервю на Лъчезар в "Матине" с Рени и Вяра, за да разберете какво означава Лъчо да ти оправи снимките, от къде идва интересът му към Френския легион и какво ще се случва на концерта на СкандаУ на 24 октомври.