#За пореден път един от най-красивите мъже в Холивуд - Брад Пит, взриви медиите. Този път с нова и съвсем истинска любов. Междувременно у нас един български сицилианец с немски нюанси ни изкушава с кулинарни шедьоври. А гърците най-накрая започнаха да слушат рок. Заради българска формация.

За всичко това ще ви разкажем в новия епизод на online шоуто на Dir - "Матине" с Рени и Вяра. Днес ще обърнем заслужено внимание на най-горещата тема в интернет през последните няколко дни, а освен това ще ни бъде вкусно, забавно, музикално и много интересно. Ето и какво ви очаква в десетото Матине на Рени и Вяра:

Италиански обноски, немска дисциплина и български чар

(Можете да гледате темата от 1-ва до 18-а минута)

Комбинацията се оказва изненадващо сполучлива, а доказателство за това е победителят в последния сезон на "Hell's Kitchen" - шеф Реджеп Бадев. Благодарение на него десетият епизод на Матине стартира с аромат на италианска пица и много усмивки. С шеф Бадев ще си поговорим за предизвикателствата в това да стартираш бизнес в разгара на епидемия и криза. Реджи ще ни разкаже още кои са най-красивите жени и защо избра да се върне в България, след като е живял в куп държави по света. И както ви обещахме в миналия епизод, и този път ще обърнем внимание на кулинарния гуру Гордън Рамзи, който ще поеме отново на вълнуващо пътешествие към екзотични дестинации и вкусове във втория сезон на "Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател" от 13 септември по National Geographic. А Реджеп ще ни разкаже какво си мечтае да сготви на световно известния шеф и дали би рискувал живота си в името на перфектно приготвеното ястие.

#VIRAL: Новата мегадвойка на Холивуд - Брад и Никол

(Можете да гледате темата от 18-а до 29-а минута)

Когато Брад Пит се изявява, интернет се взривява. Звучи като стара поговорка, но историята абсолютно доказва горното твърдение. Всяка новина около русокосия актьор, без значение колко важна или маловажна е тя, заема задължителното челно място на почти всяко издание по света. Този път, обаче, истерията около един от най-успешните актьори в съвременната кино индустрия е напълно оправдана и разбираема. Дами и господа, новата мегадвойка в света на известните е факт. Заснет, описан, разказан и потвърден факт. А историята около Брад Пит и модела Никол Потуралски става все по-любопитна ден след ден. Затова в дежурната ни рубрика #VIRAL ще ви разкажем за всичко, което знаем за тях, а то никак не е малко.

Музиката е страст. Бизнесът - също. Да ги съчетаем?

(Можете да гледате темата от 29-а до 50-а минута)

Тази седмица ви срещаме с един безкрайно интересен мъж, който разбира ако не от всичко, то със сигурност от много. Наистина много! Д-р Милен Врабевски е лекар, филантроп, меценат, бизнесмен, композитор и продуцент. Той е основател и председател на Фондация Българска Памет, а проектът му Intelligent Music Project е на турне. Точно така, зад всичко това стои един човек. Да - напълно е възможно. Заедно с първата българска музикална телевизия - ММ, д-р Врабевски си поставя за цел да популяризира качествената и стойностна музика не само у нас, но и по цял свят. Какъв е ключът към успеха и какво е нужно, за да събереш световни музиканти на една сцена? Защо е важно да влагаш страст в нещата, с които се занимаваш и как рок музиката на Intelligent Music Project се нареди в челните места на гръцките музикални класации? Д-р Врабевски ще ни разкаже за всичко това, а ние ви каним да станете част от магията на Intelligent Music Project. Как да се сдобиете с билети за това вълнуващо музикално приключение можете да научите от сайта на mmtvmusic.com

Гледайте "Матине" с Рени и Вяра всяка сряда от 08:00 часа в dir.bg и urbn.dir.bg.