#Допускали ли сте, че вашето светоусещане може да намери своя израз през мобилния ви телефон? Случвало ли ви се е да искате да запечатате момента и да кажете на хората около вас: "Животът е ценен", докато наблюдвате пурпурен залез и се наслаждавате на първите глътки кафе сами, в тишината на новороденото утро?  Градският сайт #URBN поставя във фокуса си точно този аспект на модерните джаджи! Себеизявата, креативността и тренировката на вдъхновението ви ежедневно! Нуждата да комуникираме красиво и да се наслаждаваме на картините пред очите ни е осезаема. Тя се превърна в двигателна сила на дигиталната комуникация, но и в поле за изразяване на емоции, виждания и мечти! 

Срещаме се с "диамантеното момиче" от Олимпиадата в Токио - Стефани Кирякова, за да надникнем в нейния свят в рамките на един ден. Отскоро тя е част от голямото семейство на Samsung - #teamGalaxy, и използва новия модел Galaxy Z Flip4. Дизайнерският смартфон е част от ежедневния ѝ стайлинг, но и проводник на това, което се случва във вътрешния ѝ свят. Оптимизиран - с по-тънка панта, симетрични ръбове, матово стъкло на гърба и блестящи здрави метални рамки, той е мощен и малък, когато е сгънат, удобно настанен в джоба ѝ. С него "следим" Стефани, но и разгадаваме личния ѝ стил с предпочитаните от нея шрифтове, икони и други дизайн елементи. Моделът се предлага в цветовете Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо. Какво не знаем за Стефани в ежедневието в и извън социалните мрежи - научаваме от нея чрез Galaxy Z Flip4!

***

"Да си "Диамантено момиче" за мен означава момиче, което е преминало през поставяне под високо напрежение и трудности, но накрая е заблестяло - точно както е и при процеса за формирането на истински диамант. След Токио прекратих активна състезателна дейност - вече не прекарвам целия си ден в залата. Победата със сигурност се отрази на последователите ми в социалните мрежи и съм много щастлива, че мога да предам вдъхновението нататък", споделя Стефани Кирякова. 

Вдъхновението е това, което струи от профила ѝ, не само заради завидните постижения и медали. Погледът ѝ към заобикалящият я свят е хипнотизиращ: хиляди слънца, лъчи щастие и свежест са във фокуса на кадрите, които подарва на приятелите си онлайн.  Именно затова  Galaxy Z Flip4 e мобилното устройство, което ѝ пасва идеално. Моделът е за момичета като нея, търсещи различни начини да дадат израз на креативността си и да уловят света около себе си. Благодарение на FlexCam Стефани вече подготвя и първите снимки от всеки ъгъл, а ръцете ѝ остават свободни: позиционира телефона си, където е най-подходящо и снима селфита, пейзажи и видеоклипове с разнообразни гледни точки и реалистични детайли, които скоро ще видим в социалните мрежи.

"Със сигурност имам минимум три часа, прекарани на телефона си всеки ден. Завръщането на сгъваемите телефони, визирайки Galaxy Z Flip4, определено ми допада! С две ръце гласувам “ЗА”. От няколко дни разполагам с този модел телефон (Galaxy Z Flip4). Естествено,  първото, което направих, е да сгъна телефона и да го оставя да направи селфи. Беше толкова лесно, не се налагаше да търся на какво да подпра телефона!" споделя с въодушевление "диамантеното" момиче. 

Избирайки телефон, за нея важен в дизайнът.

"Той трябва да отразява самата мен по някакъв начин. Лично аз се спрях на Galaxy Z Flip4 в цвят Вога лилаво. Мога да кажа, че на живо цветът просто е наслада за окото и понякога се хващам, че просто си го гледам и да му се любувам", казва тя.

Мобилният телефон е неин точен секретар в ежедневието.

"Така и трябва! Все пак той е винаги с нас - какво друго би било по-подходящо? Дисциплината и точността в спорта са важни!", напомня Стефани.

Спортът я е научил винаги на точност. Случвало ѝ се е да се чувства като непрофесионалист, дори ако е закъсняла само с пет минути.

"За мен това е нещо много важно и показва уважение и това, че ценя времето и на останалите хора", споделя тя.

И в реалността, и в социалните мрежи, денят ѝ започва с любимото овесено лате, което ни препоръчва да опитаме!

"Обичам да го снимам за стори с пожелание за хубав ден", казва тя.

Обещава скоро да ни го покаже и с Quick Shot - оптимизираната функция, която позволява да заснемаш висококачествени селфита директно през външния екран, като използваш основната камера. Може дори да запишеш и видео за стори с овесено лате посредством  Quick Shot, след което лесно се превключва на Flex режим, за да продължи снимането без ръце и без да спираш видео записа - това е идеалната възможност за създателите на съдържание и влогърите. Потребителите вече могат да си правят селфита в портретен режим и да виждат превю в реалното съотношение на снимката с помощта на Quick Shot.

"Разбира се, скоро ще видите някои от любимите ми моменти от деня и любимите ми ритуали. Нека остане изненада", потайна е Кирякова.

И знаем, че ще удържи на обещанието си. Един активен спортист няма право на неспазване нито на думата си, нито на режима. Това само би го извадило от кондиция.

"Храненето и добрият сън са изключително важни дори и в период на почивка. И все пак при добра възможност обичам сутрин да се излежавам повече в леглото".

Вероятно ще видим и такива моменти, в които Стефани Кирякова просто се наслаждава на мързеливи утрини и новоизлюпените мечти. Няма проблем с камерите на Galaxy Z Flip4 и интереса към нея.

"Напротив - винаги много се радвам, когато някой непознат дойде да се запознае с мен и да си направим снимка за спомен". 

Това, за което се е уловила да ползва най-често Galaxy Z Flip4, е създаване на спомен от красив природен пейзаж! 

"Обработвам снимките си, за да подсиля цветовете, да извадя блясъка в очите и цялостно да подобря това как изглежда снимката. На мнение съм, че прекаленото използване на филтри за лице изкривява усещането за истинска красота. Нито стеснения нос, нито прекалено големите устни правят някоя жена красива. Красива я прави искрената усмивка и вътрешна доброта. Просто бъдете себе си!", казва тя.

Последното селфи, което си е направила е в Хърватска - близо до много красиви водопади и езера. А последното ѝ видео в телефона е от тренировка!

"Заснех част от наше изпълнение на тренировка в залата, за да видим заедно с момичетата от отбора как се получава новата композиция, която подготвяме за един гала-спектакъл".

Казва, че е имало случай, в който старите ѝ телефони са я предавали, но напоследък Galaxy Z Flip4 се оказва по-скоро спасение с по-мощната си 3,700mAh батерия, която позволява да снимаш, да гледаш видео и любимото си съдържание, както и да бъдеш свързан с мрежата без да се налага да зареждаш често. С новата функция за 25W супер бързо зареждане при Galaxy Z Flip4, до 50% от батерията се зарежда за около 30 минути, позволявайки на Стефания Кирякова да е винаги свързана. Galaxy Z Flip4 е оборудван и с мощния процесор Snapdragon® 8+ Gen 1.

"На всеки се е случвало да прекали с използването на телефона си и той да “умре” в ръцете му, включително и на мен", отбелязва тя. 

Ако трябва да избира межу телефонен разовор и среща на живо - очи в очи винаги е най-добре.

"Разговорите по телефона ми помагат да държа връзка с близките и приятелите ми, които нямам възможност да виждам често", казва тя. 

Денят ѝ завършва с книга в леглото и с чаша чай.

"Това ми помага да се отпусна и за малко да избягам от реалността. Преди да заспя винаги се моля като благодаря на Бог за изминалия ден, семейството и приятелите си и с молба Той да пази всички нас".

Ако можеше да избира своето „утре“, би избрала перфектният ден у дома - "прекаран вкъщи - четене, гледане на интересен филм и време за самата мен. Но като спортист винаги ще избирам следващия ден да е по-успешен от предишния. Това е гарантирано!"

*Материалът съдържа продуктово позициониране!