#Когато те заговорят, ние отсреща мълчим! Те знаят много за живота, страховете, неведомите пътища, изпитанията, достойнството и съпричастността. Те са известни в гилдиите си и същевременно не се стремят да бъдат прекалено популярни. Те вярват в себе си и затова постигат мечтите си. А след това  - осъществяват и чуждите! 

Събитието She`s the One и тази година насочва обективите към неповторимите, забележителни, красиви и неподражаеми успешни български жени, които въпреки историческия момент със световната пандемия неуморно продължаваха да вдъхват надежда, да носят усмивки и да ни карат да се чувстваме живи.

Още снимки от събитията She`s The One вижте тук >>>

Тези дами са лекар, артист, природолюбител, учител, създател, иноватор...

Не случайно авторът на "Ванити феър" Гейл Шийхи казва, че опитните жени са обезателно "пикантни". 

Пикантната жена е "маринована" в житейски опит. Като качествено вино, тя може да бъде последователно сладка, тръпчива, пенлива, мека. Тя е едновременно майка и дете. Уверена, примамлива и съобразителна. Тя е по-малко вероятно да се предаде на рутината, отколкото младата жена. Тя е без тиктакащия биологичен часовник до леглото на любовника, без кампания за отвеждането му до олтара, без фантазии, за които да се вкопчва като удавник за сламка.

Красивите дами на събитието She`s the One

Снимка: Dir.bg, заснето със Samsung Galaxy S10+

Опитната жена знае коя е. Тя може да е единствена и всяка жена, стига да се е ангажирала да живее пълноценно и страстно през втората половина на живота си, въпреки неуспехите и фалстартовете.

Тъй като и в Dir.bg също се настройваме към позавърналото се, малко променено и дългоочаквано "нормално", тази година конференцията на нашите дами ще бъде изцяло в дигитален формат.

Очаквайте в следващите няколко седмици историята на всяка една от нашите "пикантни" дами - в лимитирана серия интервюта и фотосесии, такива, каквито не сте ги виждали и не сте и предполагали, че могат да бъдат.

През 2021 година She`s The One е достъпнo събитие за всеки в Интернет! 

В подкрепа на емблематичното събитие на Dir.bg се отзоваха Serdika Center, UniCredit BulBank и Revalid®!

С тяхна помощ в приятна атмосфера бяха проведени незабравимите и интимни разговори с жените, които разкриха душите си и заговориха открито за собствените си провали, за дълго пазените си тайни, за мислите си, страховете си и най-пълното си щастие. 

През 2019 година информационният портал Dir.bg стартира традицията да дава сцена на популярни и непопулярни личности от различни сфери, които са пример за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото. Събитията She`s The One през март 2019 и He`s The Man през ноември същата година дадоха началото на културна традиция с кауза, която привлича най-успешните хора в България, които разказват личните си истории и научените житейски урорци.

Каузата е простичка - да акцентираме върху добрите примери в българското общество!

Уникалните жени набитието 2020 година позират на съ

Снимка: Булфото

Общото между дамите в "She`s the One" - за тях няма невъзможни неща!

Те са незабравими, неподражаеми, съвременни жени, които сами градят своите приказни кралства, дори с цената на нощите, преливащи се в дни. В разноцветна селекция на интересни, стойностни, вдъхновяващи и успешни жени, които носят своите послания и орисии през 2019 и 2020 година се включиха големите български актриси Стоянка Мутафова и Татяна Лолова, сценаристът Ваня Николова, актрисата Биляна Петринска, психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, собственикът на Ivet Fashion Ивет Григорова, керамикът и парижки възпитаник Екатерина Лашова, човекът кауза Аделина Банакиева, основателят на фондация "Диви животни" Любомила Кривошиева, дрифт пилотът Ива Русинова, журналистката Десислава Стоянова, д-р Кристина Чачева, покорилата Еверест Петя Колчева, писателката Здравка Евтимова, създателят на списание "EVA" - Биляна Савова и жената - кауза Надежда Дерменджиева.

Очаквайте She`s the One 2021 през втората половина на юни!