#Над 200 хиляди читатели и още десетки хиляди последователи превърнаха петата поредица на Dir.bg - She`s The ONE 2023: Ultraviolet във вайръл събитие по темата за женските суперсили. Шестте дами - Радина Червенова, Дарина Такова, проф. Мариана Мурджева, доц. Мария Юнакова, Александра Сърчджиева и Симона Дянкова получиха бутковите си пластики на сцената пред очите на над 300 души отбрана публика. Те разказаха историите си за житейските уроци, премеждията по пътя към успеха и най-съкровените си мигове в откровен разговор с водещата Рени Веселинова. 

Събитието увенча края на март, но остави отзвук и през април, когато Dir.bg публикува най-добрите моменти от сцената.

В 6 интервюта и фотосесии, поместени онлайн, дамите споделиха и прелюбопитни моменти от биографиите си пред редактора на #URBN -  Кристина Димитрова и екипа, който подготви визуалното съдържание, в лицето на Dir Video Production Team и URBN Team: стилистът Александрина Дерменджийска, гримьорът Росина Георгиева, фотографът Радина Ганчева и фризьорът Натали Иванова. 

По данни нa Dir. bg She`s The ONE 2023: Ultraviolet се радва на аудитория от 13 до 65 години на няколко континента. В Европа най-голям интерес е предизвикало в Англия, Германия и Австрия, с почитатели в САЩ и Австралия. 

Как стигнахме до Австралия?

Всъщност благодарение на партньора ни Danhson, гостите на събитието опитаха първото био лилаво вино в света - Purple Reign, с което България се превърна в първата страна в Европа, докоснала се до напитката. Чашите с вино в тематичния за She`s The ONE 2023 виолетов цвят бяха поднесени на специално изработен леден бар, създаден от скулптора Лазар Пенчев специално за посрещането на гостите! Без Danhson нямаше как да сме част от световния тренд в био вината - лилавото вино! 

She`s The ONE 2023: Ulraviolet остави следа и в архива на Националната библиотека "Св.св. Кирил и Методий", където благодарение на партньорите ни Гелоривойс се намира и сборник с интервютата и фотосесиите на шестте дами. Луксозните печатни издания са част от библиотеката и на отличените "ултрвиолетови"! 

Ежегодната селекция на She`s The ONE, в която даваме думата и разказваме историите на най-забележителните жени на нашето Съвремие бе подкрепена и от Dove Self-Esteem projectкоито обръщат внимание на естествената красота като ценност и се опълчват срещу нереалистичното живеене през филтри в социалните мрежи. 

Темата за женствеността и зрялата красота бе представена от Вишикоито разбиват стереотипите за жените 40+ и представят нова перспектива за тази сладка част от живота им! 

Водещата Рени Веселинова погледна смело в очите събеседничките си, за да разшифрова философията в погледите им, защото очите са прозорец към душата, в което вярват безпрекословно и партньорите ни от  L'Oreal Paris

През 2023 година She`s the ONE срещна подкрепата и на Baileys, Subaru, DEVIN и Verano Azur, които бяха съществена част от събитието, провело се в Sofia Live Club! 

Още снимки вижте ТУК >>>

Колаж: Петя Александрова/Графика: Александрина Дерменджийска