#А ти включи ли се в играта с актрисата Христина Джурова, за да спечелиш козметичен комплект от Eucerin? Можеш да участва в профила на #URBN в Instagram, за да ни покажеш, че те е грижа за твоята кожа! 

В последно време все повече чуваме тази популярна рецепта за щастие - постави себе си на първо място. Много от жените забравят за себе си, улисани в грижите на ежедневието и поставяйки се след всички задачи, анагажименти и проблеми. Ако и ти си от активните млади дами, които все още не са се научили да обичат себе си достатъчно, нека променим заедно с Eucerin това! 

Снимка: Радина Гaнчева за #URBN/Dir.bg

Дневната грижа за лицето, кожата и тялото са първата стъпка. Не случайно изразът е "Да се чувстваш добре в кожата си!". Това е разковничето за щастието и удовлетворението, всъщност. 

Заедно с актрисата Христина Джурова се включваме в играта, в която можеш да спечелиш цялата гама на продуктите Eucerin DERMOPURE, за да напомним на жените в своите 20 години да обръщат внимание на кожата си ежедневно. 

Ето и някои от най-запалените фенове на Eucerin DERMOPURE, които вече участват за голямата награда! Вдъхнови се от техните видеоклипове и снимки на любимите им продукти на марката, включи се и ти и отбележи приятел, който искаш да те придружи в това пътуване към щастието! 

 

 

 

@sekyiwa03

Jericho A capella - Iniko

 

@alexandrinaaa.art Включвам се в играта на @URBN.BG и @eucerin_bg Ако искаш и ти да участваш, ето как: снимай своя любим Eucerin продукт и отбележи URBN и Eucerin_bg. Може да качиш стори, видео, пост - каквото пожелаеш! Последвай гиОтбележи приятел в коментар #giveaway #bulgaria #urbn #cosmetics #loveyourself love nwantinti (ah ah ah) - CKay

 

Снимка: Instagram на #URBN

Ето как да се включиш в играта:

1. Снимай своя любим Eucerin продукт и отбележи @urbn.bg и @eucerin_bg. Можеш да качиш стори, видео, пост - каквото пожелаеш!

2. Последвай @urbn.bg и @eucerin_bg

3. Дай шанс и на приятел да се включи - отбележи го в коментар!

Ще изтеглим победител само в Инстаграм @urbn.bg на 24 април 2023 г.!

Успех на всички!

*Специален проект на Eucerin & #URBN! Съдържа продуктово позициониране! Мнозина засегнати търсят точните продукти за лице против пъпки, които да им помогнат, и серията DERMOPURE е идеалното решение. Серията разполага с разнообразни продукти, които могат да се използват за леко акне и такива, които са предназначени за допълваща терапия на медикаментозно лечение на акне. Серията включва леки, но доказано работещи почистващи продукти за лице според поредица клинични и дерматологични проучвания.