#Десислава Тодорова от град София е победителят в априлската игра на #URBN и EUCERIN в социалните мрежи. В играта, чийто посланик бе актрисата и носителка на престижната награда "Икар" Христина Джурова, се включиха десетки дами, които споделиха авторско видео или снимки с любимите си продукти на марката. Жребият бе изтеглен на случаен принцип на 24 април, а подаръкът е комплект от серията на Eucerin - DERMOPURE.

"Kогато се включих играта, нито съм визуализирала наградата, нито съм предполагала, че ще спечеля. Всъщност за първи път имах желание да се включа в подобен giveaway, защото ползвам редовно дневния и нощния крем на Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity. Kато майка на две момчета, моето женско време е онова, което отделям за себе си. Подарявам си качествена козметика, защото с годините грижата за кожата става все по-важна, особено ако нямаш възможност за козметични процедури", споделя Десислава Тодорова, която работи като социален помощник. Майка на две деца е - момчета на 10 и 17 години. 

Снимка: Dir.bg

Нейният кратък reel е съчетание на червена ябълка и любимия ѝ крем. 

"Хрумна ми спонтанно. Обвързах го с метафората, че ябълката всъщност се свързва с Ева и женското начало. Червената ябълка, обаче, е и част от приказката за Снежанка, която както знаем, има кожа бяла като сняг и румени бузи. Алените устни и румените бузи в творчеството често са асоциирани със здравето, красотата, младостта и жизнеността", споделя за идеята си победителката.

Самата тя вярва, че кожата е "наметалото на душата".

"Не сте ли забелязали, че тя реагира на емоционалното ни състояние? Когато сме развълнувани или ядосни, кожата се зачервява. Казват, че при силен стрес е склонна към изсушаване и дори обриви и акне. Грижа се за кожата си от 20-годишна, когато за първи път похарчих почти цялата си заплата за качествена козметика. Оттогава до сега това е моя задължителна инвестиция на определен период от време", казва Десислава Тодорова.

Споделя, че ако се наложи да редуцира разходите на семейния бюджет, козметичната грижа е последното перо, което би докоснала. Серията DERMOPURE е подходящ подарък за нейната кожа, добавя още Десислава.

Снимка: Dir.bg

"Моята кожа е от смесен тип към мазна и склонна към акне и пигментация. Вярвам, че трябва да се грижим за себе си както външно, така и вътрешно. За мен здравословното хранене и тренировките са важна част от деня, а вечер обичам да нахраня душата си. Запалена съм по психология и смятам, че осъзнаването и опознаването на самия теб е ключът към прогрес и щастие. Затова почиствам всяка вечер лицето си от налепите на динамичното ежедневие, поставям нощен крем, запалвам ароматна свещ и се наслаждавам на любима книга".

Звучи като ритуал, нали?

Eucerin DERMOPURE може да бъде част и от вашия специален ритуал в ежедневието - време за мен! Иновативна и ефикасна, серията е предназначена за кожа, склонна към акне. Серията разполага с разнообразни продукти, които могат да се използват за леко акне и такива, които са предназначени за допълваща терапия на медикаментозно лечение на акне. Серията включва леки, но доказано работещи почистващи продукти за лице според поредица клинични и дерматологични проучвания.

Снимка: Dir.bg

*Специален проект на #URBN & Eucerin DERMOPURE. Съдържа продуктово позициониране!