#Казват, че красотата е да се чувстваш уютно в кожата си. Не случайно имаме и израза: "Изкара ме от кожата ми", който буквално означава, че си гневен. Кожата е нещо като подвижен дом, мантия, която те предпазва, най-големият орган от човешкото тяло.

Коледните празници са моментът, в който се чувстваме най-комфортно у дома, с близките си хора. Това е и времето, в което не само получаваме и правим подаръци, но успяваме да се погрижим и за себе си - с горещо мляко и топла пижама вечер, с аромат на кафе и канела сутрин.

Един от най-приятните навици е да можеш да си позволиш дълъг душ, без да бързаш за никъде. Именно тогава открих магията на нежния балсам на Laboratorios Babé, който при контакт с кожата се превръща в олио. Бидейки с атопична кожа, неговото мигновено успокояващо и освежаващо действие ми направи силно впечатление.

Снимка: Laboratorios BABE

Освен че подхранва в дълбочина, хидратира дори най-сухите области на кожата и предотвратява чувството за опънатост, текстурата се абсорбира бързо и не лепне. Не оставя и петна по дрехите.

Истинско коледно чудо!

Балсамът допринася за балансирането на микробиома на кожата, благодарение на пребиотичния състав. Съдържа още витамин F и комбинация от масло от инка инчи и масло от чиа 0,50%.

Нанася се след душ или вана като крем за тяло с масажни движения, докато кремообразната текстура не се трансформира в приятно сухо масло, което ще подхрани и хидратира кожата ви в дълбочина.

В студените дни балсамът олио на Laboratorios Babé наистина е като защитна мантия.

Снимка: Laboratorios BABE

Ниските температури спомагат за изсушаването на кожата. Изключително подходящ е за хората, страдащи от студова алергия, която се изразява в зачервяване, белене и изсушаване на кожата. Кожата има естествен предпазен липиден слой, който намалява при прекалено миене, от студения или сух въздух през зимата, от вятъра и т.н. Този естествен липиден слой, предпазва кожата от обезводняване, от редица заболявания, възпалителни процеси и инфекции. Разрушаването на този липиден слой улеснява размножаването на бактерии и гъбички, които атакуват кожата и често предизвикват възпалителни процеси. Именно затова е важно да обърнем внимание на кожата си през зимните месеци. Препоръчваме ви коледната магия на балсамът от Laboratorios Babé !

*Материалът е подготвен за Laboratorios Babé и съдържа продуктово позициониране!