#Купуването на телефон за любим човек за празниците звучи като добра идея, но ако го направите на сляпо, може да се окаже тежест вместо подарък. Коледните оферти вече са в разгара си, което прави моментът перфектен, за да купите смарт устройство на някого. Не само телефоните са вариант. Ежедневието с таблет се оказва доста продуктивно, но дори да не го ползвате за работа - винаги може да му намерите приложение.

Заедно с Xiaomi ви помагаме да изберете подходящия смартподарък! Тази година коледната оферта на марката е обвързана с продажбата на продукти, включени в специалната коледна промоция. Ако закупите определен модел смартфон от сериите им Xiaomi, RedmiRedmi Note или пък таблет на бранда, може да спечелите един от 13-те подаръка, които Xiaomi са подготвили. Сред тях са ваучер за екскурзия в чужбина на стойност 2000 лв., уикенд в спа хотел в България, последен модел скутер на Xiaomi, 55-инчов телевизор, последен модел Xiaomi смартфон и още невероятни продукти от богатото портфолио на световния технологичен бранд.

Добър момент е да си купите телефон, но трябва ли да купите такъв за някой друг? Не е ли като да подариш кученце на някого?

Няма съмнение, че коледните промоции правят моментът подходящ за покупка на конзоли за игра, аксесоари, четци, но със смартфоните историята е малко по-различна.

Трябва да отбележим, че мобилните телефони са доста лични устройства. Някой може да не харесва определен телефон, защото не се побира в джоба му, не пасва на ръката му или заради цвета.

Първият съвет е да изберете бюджетен вариант

Моделите от серията Redmi Note 12 са доста добър вариант не само заради цената. Големият дисплей и бързината, с която чрез приплъзване работиш с него е забележителна, а картината е ярка и ясна. Освен разнообразието на цветове, те предлагат възможност за качествена обработка на снимки, което ги прави подходящи дори за вашите малчугани. Личният ми пример е моят син, който не се отделя от своя Redmi Note 12 5G в цвят Forest Green.

Второ - придържайте се към това, което вече знаете.

Да избереш телефон за някой друг е като да му купиш дрехи. Но пък, ако се справиш добре - връзката между вас е неразрушима!

Ако знаете какво харесват вашите близки и усещате вкуса им, в коледната промоция на Xiaomi може да намерите страхотен подарък. Ако правите импулсивно предположение без много информация, по-добре се насочете към таблета - както казахме той е винаги от полза. Обърнете внимание на устройството, което човекът, за когото търсите подарък ползва. Попитайте го защо е избрал този цвят или дали няма да си сменя телефона. Пак ли ще се придържа към същата марка и въобще има ли тя значение. Ако получите отговор на тези три въпроса - вече знаете накъде да се насочите. Обърнете внимание на размера на дисплея и на аксесоарите. Повярвайте, най-хубавият подарък, който съм получавала са безжични слушалки - когато ръцете ти са свободни, а разговорът по телефона приятен - домакинската работа тече неусетно, докато вършиш и двете.

Изборът на смартфон за подарък е перфектен, ако вашите близки или вие се нуждаете от помощ за служебни разговори или по друга причина - той е правилният! 

Трето - консултирайте се

Може би това разваля изненадата, но пък важно е желанието. Единственият сигурен начин да се уверите, че вашият любим човек харесва телефона, който купувате, е да го попитате. Можете дори да го превърнете в споделено преживяване. Заведете го директно в магазина и заедно изберете модела. По този начин вие не просто купувате подарък, а споделяте преживяването.

А сега си представете, че вие сте един от 13-те победители в коледната промоционална игра на Xiaomi! Ето как да не пропускате шанса да се пробвате:

 

Условия за участие в играта са:

- Потребителите да закупят определен модел смартфон от сериите Xiaomi, Redmi, Redmi Note или таблет Xiaomi или Redmi модел в периода 08.12.2023 г. - 15.01.2024 г.

- Да се регистрират ТУК

- В края на кампанията на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени 13-те победители, които са имали късмета да спечелят един от продуктите в играта.

Източник: Xiaomi

Наградите:

- Ваучер за екскурзия в чужбина на стойност 2000 лв. от SDI

- Ваучер за спа уикенд в Гранд хотел Therme в с. Баня на стойност 1000 лв.

- Xiaomi 13T 8/256GB Black

- Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold

- Xiaomi TV A2 55"

- Xiaomi Scooter 4 Ultra EU

- Xiaomi Robot Vaccum X10+ EU

- Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU

- Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

- Xiaomi Mi Electric Scooter 3 (Black)

- Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

- Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vaccum E

Желаещите да участват в играта следва да закупят един от следните модели смартфони: Redmi A1, Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 10C, Redmi 10 2022, Redmi 105G, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Note 11S 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro+5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE, Xiaomi 12 Lite 5G, Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 12T, Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro, Redmi Note 12, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi 12C, Redmi 12, Redmi 12 5G, Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro или един от следните модели таблети на бранда: Redmi Pad, Redmi Pad SE, Xiaomi Pad 6.

Снимка: Xiaomi България

Условията може да видите тук!

Пожелаваме успех на всички участници и весели коледни и новогодишни празници!

С подкрепата на: Xiaomi