#Коледа е точно зад ъгъла и е време да започнете своята рутинна грижа за лицето, за да поддържате кожата си по-здрава и красива от всякога през празничния сезон. Дойде време за събирания, празненства и специални поводи. Сигурно искате да изглеждате по най-добрия начин? Затова в "Продукт на седмицата" ще ви представим ключът към сияйната кожа.

Въпреки че гримът е чудесен съюзник на визията ви за специални поводи, необходимо е да подготвите кожата си, като използвате продукти, които са подходящи за вашия тип кожа през зимния сезон. Вече ви разказахме за дългите, топли душове и магичното чудо на балсама олио на Laboratorios Babé. Може да засилите ефекта му, ако преди да го нанесете, се насладите на душ олиото на бранда с формула от чудни масла.

Кога за последен път сте ексфолирали кожата си? Обновяването на клетките е от съществено значение за кожата, за да може продуктите, които прилагаме след това, да проникнат в кожата и по този начин да се получат по-добри резултати. Използвайте ексфолиант поне веднъж седмично, за да премахнете най-горните слоеве на кожата: това ще помогне на кожата ви да заблести сама, като същевременно ще повиши нивата на хидратация, ще намали бръчките и разширените пори.

Веднага след ексфолирането идва ред на душ олиото на Laboratorios Babé. Той съдържа 40% емолиентни масла и е с концентрирана формула без вода. Подходящ е за всеки тип кожа, но е препоръчителен за суха или атопична.

Снимка: Laboratorius BABE

Формулата е обогатена с Омега 3, 6 и 9 киселини, които подпомагат естествената защитна бариера на кожата. Осигурява чувство на комфорт, успокоява и омекотява, като запазва високо ниво на хидратация. Благоуханието е от комбинацията на масло от соя (40%) и масло от инка ичи (1%). Както балсам олиото, така и душ олиото съдържа Витамин F (0,5%). След ексфолирането на кожата, нанесете върху навлажнената кожа и изплакнете. Подсушете кожата внимателно, без да търкате.

За следваща стъпка за сияйна кожа нанесете балсам олиото върху тялото, а за лицето е добре да подберете ампули за блясък.

Празниците са подходящо време и за козметични или медицински процедури . Възползвайте се от коледните празници, за да отидете при професионалист и да си направите онова почистване на лицето, което отлагате отдавна. Също така е идеалното време за процедури като химически пилинг или депигментация на кожни петна.

Снимка: Laboratorius BABE

Не на последно място, възползвайте се от празниците, за да си починете - няма нищо по-добро от качествения сън, за да изглеждате по най-добрия начин! Преди всичко не забравяйте да премахнете грима си с продукт, подходящ за вашия тип кожа преди лягане и да намажете лицето си с подходящ нощен крем.

Снимка: Laboratorius BABE

През зимата е от съществено значение да овлажнявате кожата си: дори ако имате мазна или смесена кожа, има кремове и концентрати, които ще ви помогнат да поддържате оптимални нива на хидратация на кожата за сияен тен и ефект на "хубаво лице".

Сега тази Коледа имате всички ключове към сияйната кожа. Готови ли сте да започнете празничната си рутина за красота ?

Материалът е подготвен за Laboratorios Babé и съдържа продуктово позициониране