#Месецът на ЛЮБОВТА най-накрая е тук, а сладост и радост ни заливат от малките червени балони във формата на сърце до розовите витрини на магазините и сладкарниците в купидонов стил, които привличат погледа. Независимо какъв празник е Свети Валентин, ЛЮБОВТА е основателна причина да бъде почитана, защото само и единствено тя е способна да ни промени в позитивна насока! Поне малко!

Писнало ни е, обаче, от мечета с добри червени сърца, рози, жартиери и традиционни бонбониери...

Но какво е Свети Валентин без сладко? Коледа без дядо Коледа, Нова година без баница с късмети! Трифон Зарезан без вино! 

И въпреки че осъзнаваме това, сякаш градът съвсем се е изчерпал откъм предложения за празниците! Затова и с #URBN тръгваме на лов за най-нестандартните предложения за стандартни подаръци.

Започваме с бонбони, които не просто са в тренда!

Товa са датските бонбони Lakrids by Bülow !

Те са невероятен, стилен подарък не само на вкус, но и на визия! И са здравословни. Приличат на малки перли в красивите си кутии, а луксозните пълнежи и енергията, която женското биле от съставките им носи, може да се сравни спокойно с афродизиак!

Бутикови съставки

Все по-често говорим за правилното хранене, за проблемите с продуктите, които консумираме и неблагоприятното влияние на глутена, лактозата и казеина в менюто ни. И докато повечето дами със завидна кожа и фигура тотално са премахнали захарта и краве млякото от менюто си, залагайки на високия на протеин SKYR, стевия и рожков, други не могат да намерят заместител на любимото сладко и тесто! Дори култовият фитнес инструктор Сами Хосни се чуди как да издържи без сладко в Инстаграм и ето - предлагаме му решение! 

Първо - оправдаваме го, ако посегне към сладко само на Свети Валентин! Както и вас! Особено ако са бонбоните баз глутен Lakrids!

Второ - ние сме това, което ядем! 

Снимка: Lakrids by Bülow

Бонбоните са Хюга!

Вкусното прегрешение е неизменна част от ритуала за Хюга.  А Хюга, съвсем очаквано, е датска практика в начина на живот! Хюга -  това е комфорт за душата, изкуството да създаваш атмосфера, споделените моменти на сгушване на дивана с любимия човек и бонбони! Дори изборът на празнуване е избор за щастие. И за да сме много хюга този Свети Валентин, избираме нещо датско. Кутия селектирани, здравословни бонбони без глутен Lakrids by 

Датчаните са луди по бонбоните и ги свързват най-вече с лакрицовите бонбони, каквито са Lakrids by Bülow. Всъщност според доклада на сладкарската промишленост в Европа, годишната консумация на бонбони в Дания е 8,2 кг на човек годишно! Това нарежда датчаните на втора позиция след финландците, които ядат повече бонбони от всички останали и два пъти повече от средната консумация в Европа. След 2018 година, както се очакваше, консумацията на бонбони в Дания надхвърли 10 кг.

Както знаем, датчаните са напредничава култура, която в последните години се налага в търговията, предлагайки нестандартни и същевременно красиви продукти! Същата тази култура оглавява повечето класации за най-щастливите хора на света. Една от причините е, че Дания отдавна има своя Институт за изследване на щастието в Копенхаген, който проучва причините за личното удовлетворение на човека. Майк Викинг е най-подходящият наставник, когато става въпрос за любов, спокойствие и сигурност, не само защото е датчанин, а защото е и директор на този институт. Неговата теория е, че от избора на осветление, храна, напитки и начин, по който да празнувате, зависи дали ще изпитате щастието. 

В книгата си "Малък наръчник по Хюга" Майк Викинг твърди, че ако хюга беше човек, щеше да е готвачът Хю Фърнли-Уитингстал, който проповява да се храним чисто, със сезонни продукти и екосъобразно.

Високата консумация на кафе и бонбони в Дания е пряко свързана с хюга, казва още директорът на Института по изследване на щастието! 

Снимка: Lakrids by Bülow

Угаждаш си с най-скъпия ти човек!

Бонбоните Lakrids са прекрасен, различен и специален подарък за Свети Валентин. Те са хюга топчета щастие! Създадени са от пламенното желание на младия и красив Йохан Бюлоу, за да бъдат нещо специално! Роден в семейство с предприемачески дух, Йохан Бюлоу винаги е знаел, че иска да създаде нещо различно, незабравимо, уникално. Той влага страстта и вниманието си в сладкия корен женско биле – скандинавският фаворит сред билките, който според него е недооценен и заслужава да бъде взет насериозно. Затова инвестира часове, месеци, дни, за да трупа знания по трудния начин, а до 2007 г. вече е готов с първия си продукт.   

На датата 07. 07. 2007 г. първият магазин Lakrids by Bülow отвори врати в Сванеке. Стратегията на млади Бюлоу е следната: докато женското биле се влива като магична съставка в магазина, готвейки се, всички на радиус от 100 метра да могат да усетят аромата му. Магията му проработва и продукцията е разпродадено за два часа. Последният клиент дори купува купата за проба на тезгяха.

Снимка: Lakrids by Bülow

Откритието женско биле в шоколад!

През 2017 година Lakrids празнуват юбилея си, а целта за разпространяване на любовта към женското биле по целия свят е почти изпълнена.  Не само сладкият вид, не само соленият, но и целият спектър от вкусове, които могат да бъдат постигнати, когато се използва сладък корен като подправка, прави бонбоните на Йохан специални! 

Бонбоните Lakrids са бутиков избор за подарък, определено!

Този февруари те са с вкус на ЛЮБОВ! 

Вярвам в магиите, които прави Йохан и женското биле. Особено след като усетих магнетизиращия вкус на лакриц под формата на сърце, обвит в бял шоколад с ягоди и сметана или в дулсе де лече шоколад с касис...

По повод празника на влюбените датската марка за безглутенови бонбони от лакриц предлага два уникални нови вкуса, които ще накарат да се усмихне всеки любител на сладкото, а небцето да копнее за още и още лакрицови изкушения.

Ако търсите нещо класическо, съчетанието на свеж аромат на яркочервени ягоди, мек и плътен вкус на сметана и сладък лакриц, обвити с фин бял шоколад, е перфектният избор.

Ако искате нещо нестандартно, заложете на впечатляващата комбинация от солен лакриц с неустоим дулсе де лече шоколад и силен плодов аромат на касис, поръсени с фини, хрупкави парченца суров лакриц, който се разтапя нежно върху езика.

И за да бъде всичко издържано напълно в духа на празника, лакрицът в основата на всеки бонбон от двата лимитирани вкуса на Lakrids by Bülow е с формата на сърце. Специалният му вкус се получава при смесването на екстракт от корен от женско биле с меласа, глюкоза, оризово брашно и анасоново масло.

Всеки бонбон се изработва ръчно от майстори-сладкари в лакрицовата фабрика на Lakrids by Bülow в Копенхаген и се овалва в минимум 30 слоя шоколад от най-високо качество. Технологичното време за производство на бонбоните в една средна кутия е 6 дни, като на всяка кутия е изписано името на човека, който е приготвил бонбоните в нея.

Перфектният пример за високо качество, лично отношение и огромна любов – към лакрица и към всеки, който го обича!

Затова Ви каним този Свети Валентин да (си) подарите уникално сетивно преживяване с новите вкусове на Lakrids by Bülow, които ще откриете в бутика им в The Mall (ниво 0).

*Материалът е подготвен за Lakrids by Bülow и съдържа продуктово позициониране!