Астрономическото лято настъпва на 21 юни и с него обявяваме сезона на фестивалите, концертите, слънцето и партита до зори за официално открит. Посрещни зашеметяващите изгреви на горещото лято и се отдай на силните емоции от предстоящите слънчеви дни по възможно най-впечатляващия начин - с новите флуоресцентни бижута Pandora ME!

Вдъхновена от музиката, енергията и свободата на лятото, хитовата колекция включва ярки, цветни и взаимозаменяеми модели, които можеш да съчетаваш изцяло според настроението си във всеки момент, като преобразиш стайлинга си до неознаваемост.

Снимка: Пандора

Сред топ бижутата, с които ще си абсолютно неотразима на всеки фестивал през лято 2022 са тематичният медальон с кубични цирконии "Моето слънце" в Pandora Rose и уникалната флуоресцентна единична обеца, която свети в оранжево под светлините на парти прожекторите. За допълнителни флуоресцентни отблясъци в други нюанси можеш да се довериш и на разноцветните държачи и удължители Pandora ME, чрез които да внесеш още повече индивидуалност в свежата си визия.

Снимка: Пандора

Друг сигурен начин да изпъкнеш в тълпата, като подчертаеш уникалната си същност, са колиетата "Моята индивидуалност" и(ли) гривната "Моят характер". Бъди дръзка и "Мечтай цветно" с едноименния медальон с цветни кристали и емайл или заяви красноречиво себе си с пръстените "Моят стил" и "Моите цели".

Снимка: Пандора

За да си истинска mix & match кралица съчетай няколко пръстена-халки Pandora ME с цветен имайл и добави към тях висящ талисман с персонално послание като "Моята страст" или "Моите идеи".

Снимка: Пандора

Вариантите за комбинации са много и безкрайни, защото ги определяш самата ти, така че побързай да резервираш своето място на най-яките ивенти това лято и не забравяй да вземеш със себе си най-верния си съюзник за топ визия: своите бижута Pandora ME.

Повече за новата колекция на бранда можеш да научиш на pandora.net, а ние те каним дръзко: Изрази себе си #безфилтър с новата колекция #PandoraME!

Снимка: Пандора


Материалът е предоставен от Пандора.