#Плаването в неизследваните води на менопаузата е пътуване, което много жени предприемат със смесица от очакване и несигурност. Откритото говорене за менопаузата помага за намаляване на стигмата и позволява на хората да се чувстват по-комфортно, когато искат подкрепа. Освен това дава възможност на други, които не са в този зрял етап от живота си, да изградят съпричастност към това, през което преминават техните колеги, за да не изостават от развоя на събитията. Иначе казано - мили дами, добре дошли в специалната рубрика "Писма За Нея", в която в продължение на година ще публикуваме интересни сюжети, обвързани с този период от съществуването на жените. 

На борда е и писателката на терапевтична литература Диана Петрова, която ще ни помага със своето... писане и опит! #URBN и хранителната добавка за дами в зряла възраст - Femarelle, започват специална поредица за писменото общуване - "Писма за Нея". Заедно с писателката, създател на лонгселърите с терапевтични приказки Диана Петрова ще имате възможност да споделите своите опасения, треовоги и въпроси, за да получите личен отговор напълно безплатно!

След като ви представихме Диана Петрова, разказахме ви за менопаузата и ви дадохме указания защо и как бихте могли да се включите в нашата писмена терапия, време е да поговорим и за Femarelle! 

"Мислех, че менопаузата е въпрос като възрастта, но сега осъзнавам, че това е част от пътя на жената. Твърде дълго темата бе обгърната от неудобство, срам и страх! Време е това да приключи!" , казва Давина Маккол - ТВ водеща и гуру на многодетните майки по цял свят. 

"Толкова много жени, с които съм говорила, виждат менопаузата като край. Открих, че това е моментът да преоткриеш себе си след години, в които си се фокусирала върху нуждите на всички останали", казва легендарната Опра Уинфри. Актрисата от "Мръсни танци"  - Дженифър Грей пък казва, че вярва, че възрастта е различен начин на мислене, който зависи от това как се чувствате в тялото си и какви чувства изпитвате към тялото си! 

Femarelle e специалното подкрепление, най-добрият приятел и подстрекател за нови приключения! 

Това е хранителна добавка за различните периоди от новото начало в зряла възраст, които ще ви представим една по една! 

Фемарел Реджувeнейт е хранителна добавка на капсули, съдържаща патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7. Съвкупността от тази формула допринася за енергийния метаболизъм, намалява умората и усещането за отпадналост, поддържат нормалния вид на кожата и косата, подпомага функционирането на нервната система и на хормоналния баланс, допринася за нормалните психологически функции на жени в периода на пременопауза, когато настъпват първите промени в младостта.

В състава на Femarelle Rejuvenate не са използвани вредни химикали, нито генетично модифицирани организми. Добавката е базирана изцяло на натурални съставки! Този видна е подходящ за жените 40+, които навлизат в т.нар. етап на перименопаузата. 

Фемарел Ричардж облекчава симптомите в периода на менопаузата - горещи вълни, главоболие, промени в настроението, нарушения в съня, нощно изпотяване, вагиналната сухота, спад в либидото, ставни и мускулни болки, като едновременно с това подпомага и здравето на костите. Фемарел е натурален селективен модулатор на естрогенните рецептори от растителен произход. Този вид Femarelle съдържа патентован, ферментирал при специални условия екстракт от соя, комбиниран с ленено семе и витамин B6.

Фемарел Речардж не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт. Това е продукт, който ефикасно се справя с прехода през менопаузата и облекчава симптомите ѝ, като едновременно с това третира и загубата на костна маса. 

Проучвания върху Femarelle Recharge показват, че още през първия месец от започване на приема се наблюдава облекчаване на симптомите на менопаузата и усещане за подобряване на общото състояние. 

Загубата на костна плътност е една от най-сериозните последици, водещи до остеопения и остеопорозни фрактури. Femarelle Recharge стимулира костната здравина и осигурява формиране на костна тъкан, което е доказано в клинични проучвания като е клинично доказано, че не въздейства на тъканите на гърдите и матката и не предизвиква развитието на нежелани заболявания, което я прави безопасна както при краткосрочно, така и при дългосрочно използване.

Фемарел Ънстопъбъл е хранителна добавка, съдържаща ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций, благоприятства здравето на костите, мускулите, кожата, косата и нервната система на жени, преминали менопаузата. Тоест - подходящата добавка за периода след менопаузата.

Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост. Така например падането е рисков фактор, който може да причини фрактури на костите при мъжете и жените на възраст от 60 години нагоре. Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система. Биотинът също така помага за поддържането на косата в добър вид, както и за поддържането на естествените физиологични функции.

В състава на Femarelle Unstoppable не са използвани вредни химикали, нито генетично модифицирани организми. Цялата линия е базирана на натурални съставки 

Цялата линия на Femarelle за жените 40+ се вклюва в подкрепа на мисията на писателката Диана Петрова, която ще се опита да комбинира писмената терапия с ползите от хранителните добавки. Как ще го направи? В следащата година всяка дама ще може да се свърже с писателката и да сподели своите опасения, притеснения или проблеми в Писмо За Нея. В замяна ще получи напълно безплатен отговор!

Ето какво трябва да знаете: 

Диана Петрова е слушател към юнгианската програма от 2010 година насам и има траен интерес към психотерапията. Провежда консултации, в които съчетава писмен обмен със срещи на живо. Приветстваме я на страницата на сайта за градска култура #URBN, в рубриката "Писма за Нея" by Femarelle!

Как да се свържете с Диана Петрова?

  • Задайте въпрос или споделете за своите тревожните състояния, сънища, безсънни нощи и напрегнати дни, като изпратите писмо на [email protected]
  • Адресирайте го с тема на писмото: "Писмо за Нея".
  • Диана Петрова ще отговори личнои напълно безплатно.
  • Избрани писма или части от тях и техните отговори ще бъдат публикувани през август 2024, ноември 2024, февруари 2025 и май 2025, запазвайки анонимността на автора.
  • Онези от вас, които пожелаят терапевтичното общуване да продължи, може да ми пишат на на Диана Петрова и за лична среща

*Специален проект на #URBN и Femarelle!