Онлайн конференцията "He`s the Man" наближава, а Dir.bg ви дава възможност да зададете своите въпроси към участниците във Великолепната шесторка тази година: 

Проф. Иво Петров, Красимир Балъков, Владимир Ампов-Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков!

Очакваме вашите въпроси към тях в коментар под публикацията или на фейсбук страницата на Dir.bg до 22 ноември! 

Отговорите ще може да чуете във всяко едно от лимитираната серия интервюта, които екипът ще подготви за вас, за да ви срещне от близо с шестимата забележителни мъже, за които знаете не малко, но и не достатъчно! 

Ще представим всеки един от тази Великолепна шесторка чрез достойните му постижения, като същевременно надникнем "зад кулисите" на обществения образ!

С излъчването на разговорите онлайн, историите в "He's The Man" ще достигнат до милионната аудитория на Dir.bg. Така ще продължим смело мисията си за втора поредна година въпреки ситуацията:

Да търсим ярки примери за обществото, заради които се вълнуваме и гордеем, и с които съпреживяваме възходите и паденията!

Имаме 6 дни, през които да се убедим, че тайните са присъщи не само на дамите, а разговорите за тях - изключително чувствителни, когато стават въпрос за силния пол.

Вече ви го доказахме миналата година, когато гости на конференцията бяха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Денислав Коджабашев и Иво Христов!

Тази година достъпът до тези личности е значително по-елементарен - нужно е само да се настаните удобно на дивана в хола и да слушате внимателно звездите, които са на екрана, за да говорят за вас!

Присъединете се само с един клик!

*Проектът се реализира с подкрепата на А1 и Huawei

Домакин: Grand Hotel Millennium Sofia